زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تاثیر خسارات کیفی دانه حین عملیات برداشت در رطوبت های مختلف بر ضایعات روغن و انرژی طی فرآیند خشکاندن کلزا

اختصاصی از زد فایل تاثیر خسارات کیفی دانه حین عملیات برداشت در رطوبت های مختلف بر ضایعات روغن و انرژی طی فرآیند خشکاندن کلزا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تاثیر خسارات کیفی دانه حین عملیات برداشت در رطوبت های مختلف بر ضایعات روغن و انرژی طی فرآیند خشکاندن کلزا


تاثیر خسارات کیفی دانه حین عملیات برداشت در رطوبت های مختلف بر ضایعات روغن و انرژی طی فرآیند خشکاندن کلزا نویسند‌گان: زهراسادات هاشمی ، محمدامین آسودار ، سیدجعفر هاشمی ، سیدعطاءاله سیادت
خلاصه مقاله:
وجود دانه های آسیب دیده و ناخالصی در محصول کلزای برداشت شده باعث کاهش بازدهی خشک کن و ایجاد ضایعات روغن و انرژی می گردد. جهت بررسی میزان تاثیرگذاری این خسارات بر ضایعات، پژوهشی در دش ت ناز ساری در سال 1388 توسط آزمایشاتی با طرح پایه کاملا تصادفی با رطوبت برداشت در سطوح 25 20 و 15 درصد و شیوه ی خشکاندن در سطوح مستقیم بستر ک معمق، مستقیم بسترعمیق و غیرمستقیم انجام شد. نتایج نشان می دهد دامنه مقادیر ضایعات پس از برداشت شامل 2/1% تا1/3% دانه ی آسیب دیده، ضایعات پس از خشکاندن بصورتافزایش ترک و کاهش روغن دانه به میزان 1/9% تا0/5% و2/6%تا1/2% و دامنه مقادیر انرژی مصرفی و نسبت مصرف انرژی 682/45تا171/41 کیلوژول برثانیه و 0/634 تا0/285 و ضایعات انرژی جهت خشکاندن ناخالصی ها 3/68 تا13/68 کیلوژول بر کیلوگرم بار ورودی بوده است. درنهایت رطوبت برداشت 15 % و شیو ه ی خشکاندن غیرمستقیم دارای کمترین مقادیر ضایعات روغن و انرژی بودند
کلمات کلیدی: کلزا، رطوبت برداشت، شیوه ی خشکاندن، ضایعات روغن و انرژی

دانلود با لینک مستقیم


تاثیر خسارات کیفی دانه حین عملیات برداشت در رطوبت های مختلف بر ضایعات روغن و انرژی طی فرآیند خشکاندن کلزا
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.