زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد میکروب و قارچ

اختصاصی از زد فایل تحقیق در مورد میکروب و قارچ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد میکروب و قارچ


تحقیق در مورد میکروب و قارچ

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:15

 

 

 

 

 

عوامل زنده :

انکوباتورها :

تهیه محیط کشت PDA:

روشهای کشت :

ضدعفونی بافتهای بیمار

دلیل 70% بودن الکل سفید :

هدف از کنترل :

اپیدمی :

بیماری گموز :

 

 

 

 

 

عوامل زنده :

  • عفونی ( مسری ) ویروس باکتری
  • غیر عفونی (غیرمسری) تنشهای محیطی

شیره خام     آوند چوبی

شیره پرورده  آوند آبکش

آسیب دیدن ریشه : باعث اختلال در جذب آب و مواد معدنی

وسایل و مواد مورد نیاز برای جداسازی :

وسایل : ضدعفونی ظروف ضد عفونی محیط کشت ضد عفونی محیط کار

ظروف شامل لوله آزمایش پتری دیش بشر

محیط کشت : potato     Dextrose      Agar        

                   Corn    Meat  Agar                    

برای ضدعفونی کردن ظروف از اتوکلاو و آون استفاده می شود.

در اتو کلاوه در دمای C120 به اندازه atm1

در اتو آون در دمای C180 به مدت 1 ساعت

برای ضدعفونی کردن محیط کشت هود میکروبیولوژیک یا لامینارهود استفاده می شود.

هود لامینار: شامل فیلتر fan- لامپ av- لامپ فلورسنت

الکل سفید : "70%"  cc30 آب مقطر + cc70 الکل : ضدعفونی کردن دست و سطح هود

الکل صنعتی : برای ضدعفونی بافت های گیاهی

پنبه - کاغذ حوله ای استریل پنس آسن یالوپ اسکااپل (تیغه جراحی )

انکوباتورها :

که فقط در دمای بالاتر از محیط  مدل معمولی

انکوباتور یخچالی دار : تمام دماهای مورد نیاز را فراهم می سازد.

اکثر قارچ ها در دمای C30-25 رشد می کنند لذا دمای محیط آزمایشگاهها برای رشد آنها مطلوب است .

هیف ها بر دو نوع هستند:

  • بدون دیواره
  • دیواره دار

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد میکروب و قارچ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.