زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیک

اختصاصی از زد فایل مقاله شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیک


مقاله شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیک

 

مشخصات این فایل
عنوان:  شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیک
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 6

این مقاله درمورد شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیک می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیکمی خوانید .

مراحل جداسازی تشخیصی و شناسایی باکتریها
مرحله اول-نمونه های مایعات بدن (مثل خون،ادرار،مایع مغزی نخاعی) به طور خطی روی پلیت  کشت داده می شوند و  کلونیهای جداشده باکتریها (که با چشم غیر مسلح قابل مشاهده اند) بعد از گرماگذاری به مدت یک تا چند روز(شکل 1) ظاهر می شوند.هر کلونی،شامل میلیونها سلول باکتری است.بررسی این کلونیها از نظر اندازه،بافت،رنگ و(در صورت رشد روی بلاد آگار) واکنشهای همولیز به عنوان اولین مرحله شناسایی باکتری بسیار مهم است.نیاز ارگانیسم به اکسیژن جهت رشد نیز،یک خصوصیت افتراقی مهم است.
مرحله دوم-رنگ آمیزی گرم کلونیها و مشاهده سلولهای باکتری در زیر میکروسکوپ
مرحله سوم-باکتریها بوسیله این کلونیهای ایزوله شده شناسایی می شوند.این کار اغلب نیاز به 24 ساعت زمان اضافی برای رشد دارد
رنگ آمیزی گرم
یک کلونی که روی لام خشک شده وطبق روش زیر با موادی مجاور شده است(شکل 2 و 3) :
مرحله 1 –رنگ آمیزی با کریستال ویوله
مرحله 2 - تثبیت بوسیله ید،موجب ثابت شدن رنگ کریستال ویوله می شود.همه باکتریها بنفش یا آبی باقی می مانند.
مرحله 3-خارج کردن رنگ بوسیله الکل یا حلالهای دیگر.بعضی باکتریها رنگ را از دست می دهند (گرم منفی) و بقیه آنرا حفظ می کنند (گرم مثبت).
مرحله 4-رنگ آمیزی معکوس با سافرانین.باکتریهای گرم مثبت قبلا" با کریستال ویوله رنگ شده اند و بنفش باقی می مانند.باکترهای گرم منفی صورتی می شوند.

در زیر میکروسکوپ،ظاهر باکتریها بررسی می شود.سوالاتی که باید پرسیده شوند عبارتند از:
•         آیا باکتریها گرم مثبتند یا گرم منفی؟
•         شکل باکتری چگونه است؟ (باسیل،کوکسی،مارپیچ،چندشکلی،...)
•         آیا سلولها تک هستند یا زنجیره ای یا جفت؟  
•         سلولها چقدر بزرگ هستند؟
علاوه بر رنگ آمیزی گرم،رنگهای دیگری هم هستند که کاربرد کمتری دارند(مثلا" برای اسپور و کپسول).
یک کلونی مشابه دیگر از پلیت اولیه جداشده و سپس از نظر خصوصیات بیوشیمیایی بررسی می شود،مثلا" آیا باکتری قندی مثل لاکتوز را تخمیر می کند یا نه؟در مواردی،باکتریها بوسیله آنتی بادی های تجاری ساخته شده ضد آنتی ژنهای سطحی خاص آنها شناسایی می شوند و روشهای مولکولی تجاری هم در حال حاضر به میزان وسیعی بکار می روند.

تعیین خصوصیات تاکسونومیک باکتریها
تنوع قابل توجهی حتی درون یک گونه وجود دارد.مقایسه گونه ها شامل مقایسه چندین سویه هر گونه است.مقایسه ها در ابتدا بر اساس تفاسیر شیمیایی و یا مولکولی می باشند.
تفسیر شیمیایی
ابزار پیچیده ای برای مطالعه محتوای ساختاری باکتریها موجود است(بیشتر در مورد اسیدهای چرب،کربوهیدراتها و یا یوبیکینون).مشخص کردن محصولات متابولیک ترشحی (مثل الکلهای فرار و اسیهای چرب با زنجیره کوتاه) نیز مفید است.
تفسیر مولکولی
مقایسه توالی کل DNA کروموزومی باکترها هم روش خوبی است ،اما در حال حاضر امکانپذیر نیست.میلیونها نوکلئوتید  در هر سویه تعیین توالی شده اند.در چند سال اخیر،تعیین توالی کل ژنوم یک سویه به نمایندگی از گونه،در مورد تعداد کمی از باکتریها  انجام شده است.در هر مورد،حجم کاری بسیار زیادی توسط گروههای تحقیقاتی جهت تعیین توالی  انجام شده است.روش دیگر،بررسی تشابه ژنومی است که از گذشته بوسیله سنجش میزان محتوای گوانین (G)  و سیتوزین (C) انجام می گرفته و به صورت درصد بیان می شود  (% GC).

بخشی از فهرست مطالب مقاله شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیک

سویه:یک رده یا ایزوله تک از یک گونه خاص
مراحل جداسازی تشخیصی و شناسایی باکتریها
رنگ آمیزی گرم
تعیین خصوصیات تاکسونومیک باکتریها
تفسیر مولکولی
روشهای تشخیص سریع بدون کشت دادن قبلی


دانلود با لینک مستقیم


مقاله شناسایی باکتری ها در آزمایشگاه تشخیصی در مقایسه با شناسایی تاکسونومیک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.