زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره بررسی عملکرد مدیریت در یک آموزشگاه پسرانه

اختصاصی از زد فایل دانلود مقاله کامل درباره بررسی عملکرد مدیریت در یک آموزشگاه پسرانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کامل درباره بررسی عملکرد مدیریت در یک آموزشگاه پسرانه


دانلود مقاله کامل درباره بررسی عملکرد مدیریت در یک آموزشگاه پسرانه

 

 

 

 

 

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه :42

 

بخشی از متن مقاله

فصل اول

وضعیت فیزیکی آموزشگاه

ساختمان و محیط آموزشگاه :

این آموزشگاه در سال 1374 تأسیس شده است. متراژ کل زمین 4532 متر مربع می باشد فضای این آموزشگاه برای اجراء برنامه های ورزشی تا حدودی مناسب می باشد. در بدو رود به محیط در سمت راست، قسمتی برای پارکینگ در نظر گرفته شده است و قسمت دیگر زمین فوتبال و بستکبال می باشد. سرویس های بهداشتی در انتهای آموزشگاه می باشد آبخوری دیواری هم برای دانش آموزان در نظر گرفته شده در مقایسه با دوره راهنمایی که آبخوری وجود ندارد.

فقط یکی از دیوارهای آموزشگاه نقاشی شده است که به نظر من بهتر است نقاشی های بیشتری کشیده بشود و یک محیط شاد را ایجاد کرد. از لحاظ فضای سبز همانند دوره راهنمایی است و حتی بدتر در حالیکه دانش آموزان دوره ابتدایی به فضای سبز بیشتر و گل و سبزه بیشتری نیاز دارند، فقط آسفالتهای سیاه محیط را پوشیده است. محل ایستادن دانش آموزان برای مراسم صبحگاهی با رنگ سفید نقطه گذاری شده است. برای ایجاد نظم در صفها.

- زمانیکه وارد ساختمان می شویم در بدو ورود سمت راست اتاقی واقع شده به نام اتاق تربیتی و اتاق بهداشت، در روبرو دو دفتر دیده می شود یک دفتر آموزشگاه دخترانه و دیگر دفتر پسرانه. چرا که این آموزشگاه هم شیفت دخترانه و هم پسرانه داردکه از هم مجزا هستند. تعدادی از کلاس ها در سمت چپ دفتر پسرانه قرار گرفته اند که این کلاسها عبارتند از : آمادگی بوستان، آمادگی گلستان، دوم رجایی، دوم باهنر، اول پاکنژاد، اول مطهری در ضمن این آموزشگاه در دوره آمادگی نیز دانش آموز می پذیرد.

آزمایشگاه وسالن امتحانات هم در طبقه اول واقع شده اند.

اما …

- اما وضعیت آزمایشگاه : امکانات و وسایل تا اندازه ایی وجود دارد اما کهنه هستند، محیط آزمایشگاه بزرگ است ویک میز و تعدادی صندلی در نظر گرفته شده است اما وسایل نظم  و تربیتی ندارند و  به  صورت پراکنده در هرجایی گذاشته شده اند. به گفته آقای رشیدی از آزمایشگاه برای دروس علوم بیشتر استفاده می شود اما معلمان آنچنان که باید و شاید استفاده نمی کنند. به نظر من معلمین علوم می توانند از دانش آموزان بخواهند خود، خارج از آموزشگاه اشیاء یا وسایلی که مربوط به درس می شود تهیه و به مدرسه بیاورند و در آموزشگاه از آن استفاده شود مثلاً اگر درس در رابطه با انواع سنگ یا برگ گیاه است می توان این کار را انجام داد و خلاقیت را در آنها پرورش داد.

در طبقه دوم، نماز خانه، آبدارخانه در کنار هم هستند تعدادی از کلاسها نیز از جمله کلاس دوم شهید فهیمده کلاسهای چهارم (مدنی، طالقانی و بهشتی) ، کلاسهای پنجم ( صدوقی و مفتح) و کلاسهای سوم ( خاتمی، چمران) در این طبقه واقع شده است. این آموزشگاه همچنین دارای گارگاه IT و اتاق نور می باشد اتاق نور با موکت فرض شده است و کلاسهای قرآن در این اتاق برگزار می شود و دارای تلویزیون و ویدئو هم می باشد.

برای هر یک از کلاسها قفسه ای در نظر گرفته شده که تعدادی کتاب داستان و علمی و … در آنها قرار داده شده است و دور تا دور کلاس باکارهای دستی بچه ها تزیین شده است. در راهرو کلاسها جالباسی هایی نصب شده که دانش آموزان و معلمین، چادر یا کت خود را روی آن آویزان می کنند.

- اتاق دست های کوچک اندیشه های بزرگ :‌در طبقه اول آموزشگاه اتاقی به این نام وجود دارد این اتاق پر از کارهای دستی دانش آموزان دختر و پسر می باشد. دانش آموزان با پس مانده های کاغذ، چوب و .. وسایلی را تهیه کرده اند تعدادی از وسایل توسط خود دانش آموزان در مدرسه تحت راهنمایی معلم تهیه شده و تعدادی هم خود بچه ها در خارج از آموزشگاه در منزل درست کرده و به آموزشگاه آورده اند. در ضمن کلبه جایزه ای هم وجود داشت که بر روی آن نوشته شده « تلاش از شما، جایزه از ما».

فصل دوم

ساختار تشکیلاتی آموزشگاه

 

فصل سوم

گزارشی از شرح وظایف

و پست های سازمانی

گزارشی از شرح وظایف و پست های سازمانی :

- شرحی از وظایف مدیر : از نظر آقای رشیدی مهمترین وظایف یک مدیر عبارتند از :

1- برنامه ریزی : در این زمینه مدیران برای خود یک برنامه سالانه دارد. این برنامه یک چهار چوب خاصی را مشخص می کند و این برنامه سالانه یک برنامه روزانه یا تقویم اجرایی دارد تا مدیر سردرگم نباشد و بداند که در فلان روز چه کار باید انجام بشود. این برنامه از اول مهر تا 31 شهریورماه و از روی تقویم سالانه تهیه می شود. قبل و بعد از اجرای هر فعالیتی برنامه ریزی نیاز است مثلا برای روز اول مهر که روز شکوفایی و آغاز سال تحصیلی است فعالیت ها و برنامه هایی در نظر گرفته می شود از قبیل نصب پلاکاردهای مختلف پذیرایی از دانش آموزان، آذین بندی ورودی سالن با آینه و قرآن، جلسه معارفه اولیاء و مربیان و …

نمونه ای از برنامه سالانه نمایش داده شده است. به دفتر سالانه میتوان چیزی اضافه یا کم کرد و در پایان به آموزش و پرورش گزارش می شود. طبق ماده 5 آیین نامه اجرایی  آموزشگاه توسط مدیر دبستان و با همکاری صمیمانه معاونین، کلیه آموزگاران و انجمن اولیاء و مربیان تهیه و تدوین می شود و بعد از مطالعه به تصویب و امضای شورای آموزشگاه می رسد.

اعضای شورای مدرسه عبارتند از : 1- ابراهیم رشیدی :‌مدیر آموزشگاه

2- محمد باقر آقا باقری : معاون آموزشی

3- احمد شایق : معاون پرورشی

4- نجف ملا حسینی : نماینده آموزگاران

5- محمد حسین صادقیان : رئیس انجمن

- انتخاب اعضای انجمن اولیاء و مربیان که دعوتنامه انتخاب انجمن تهیه از اولیاء دعوت به عمل می آید و سپس برای انتخاب اعضای انجمن برگه اخذ رأی بین آنها توزیع می شود و کسی که بیشترین رأی را بیاورد انتخاب می شود که نمونه آنها را مشاهده می کنید.

2- نظارت : از دیدگاه مدیر آموزشگاه امکان نظارت مستقیم وجود ندارد و اصلا مدیر به خاطر کمبود نیرو وقت انجام چنین کاری ندارد و از طرفی دانش آموزان خود به نوعی نظارت دارند چرا که اگر معلمی در کلاس درس خوب تدریس نکند یا بد اخلاقی بکند، به والدین گفته و آنها هم به ما زنگ می زنند. نمونه ای از این مورد : یکی از معلمین در کلاس درس به طور مرتب از موبایل خود در کلاس درس استفاده کرده و از انجایی که طبق قانون معلم حق ندارد در کلاس درس از موبایل خود استفاده کند، والدین دانش آموز با ما تماس گرفته و از این معلم شکایت داشتند.

یکی دیگر از راههایی که برای نظارت غیر مستقیم بر کار معلم ایجاد صندوق پیشنهادات و شکایات است که نظرات جمع آوری و به آنها رسیدگی می شود و اگر معلمی مشکلی داشته باشد به او گوشزد می شود.

اما علاوه بر نظارت مستقیم ، 3- ارزشیابی: از معلمان نیز براساس فرم ارزشیابی معلمان و احدهای آموزشی صورت می گیرد. که نمونه این  فرم را در صفحه بعد مشاهده می فرمایید. در صفحه دوم این  فرم قسمتی به نام پیشنهاد وجود دارد. در این قسمت اگر معلمین بتوانند در سطح آموزشگاه پیشنهادی را ارائه بدهند امتیاز صفر تا یک برای آنها در نظر گرفته می شود. برای این منظور برگی به نام برگ ارائه پیشنهاد در سطح  آموزشگاه وجود دارد که معلم مربوطه عنوان پیشنهاد، علت ارائه پیشنهاد و شرح آنرا ذکر می کند در این  پیشنهاد ممکنه در سطح اداره یا سازمان یا حتی ملی هم پذیرفته شود و براین اساس امتیازهای بالاتری به آنها تعلق می گیرد.

فرمی هم به نام فرم ارزیابی پیشنهاد سطح آموزشگاه است که معیار ارزیابی پیشنهاد و سطوح امتیازات در آن ذکر شده و در پایان امتیاز کل ارزیابی پیشنهاد زده می شود و باید به امضای نماینده معلمان، نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مدیر آموزشگاه برسد.

و در سطح سازمان اگر پذیرفته نشود فرمی به نام « اعلام عدم پذیرش پیشنهاد» وجود دارد که دلایل پذیرفته نشدن پیشنهاد ذکر می شود که نمونه آن در صفحه بعد مشاهده می فرمایید.

*** متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است ***


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره بررسی عملکرد مدیریت در یک آموزشگاه پسرانه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.