زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه بررسی سیر تحول از میدانهای ارگانیک به آرمانگرا(بر اساس میدان صاحب آباد تبریز و میدان نقش جهان اصفهان)

اختصاصی از زد فایل دانلود پروژه بررسی سیر تحول از میدانهای ارگانیک به آرمانگرا(بر اساس میدان صاحب آباد تبریز و میدان نقش جهان اصفهان) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع :

دانلود  پروژه بررسی سیر تحول از میدانهای ارگانیک به آرمانگرا(بر اساس میدان صاحب آباد تبریز و میدان نقش جهان اصفهان)

رشته : معماری 

قالب قایل (word )

تعتدا صفحات : 38 

چکیده:

با توجه به وجود دو الگوی میدانهای ارگانیک و آرمانگرا در سنت شهرهای ایرانی ،هر یک از این الگوها چه شاخصه ها و نتایجی به همراه دارد و امروزه کدام یک از آنها و در چه مکانهایی می تواند مورد استفاده قرار گیرد؟در کجا ،کی و چگونه ارزشهای این دو گونه میادین آشکار می گردد؟ کدام یک از آنها نیازهای اجتماعی را بهتر پاسخ گویند و کدام نماد فرهنگ و هنر و قدرت جامعه و ماندگارتراند ، آیا هر میدان هندسه مندی آرمانگرا و هر آزادی عملی ارگانیک محسوب می گردد؟

اجتماع پذیری ، مبانی فکری و تاریخی و اندیشه ، اقتدار سیاسی ، فضایی دموکراتیک و .....کدام یک از این ویژگی و اهداف در کدام گونه میدان به شکلی بهتر جواب گو است ؟ هم سو بودن برخی از این ویژگیها ودر تضاد بودن با برخی دیگر واضح است ،به عنوان نمونه اجتماع پذیری ،کمتر در فضاهای غیر دموکراتیک اتفاق می افتد پس فضای دموکراتیک با شاخصه اجتماع پذیری هم سو تر می باشد.

در این تحقیق پس از نگاهی به روند تاریخی میادین و بررسی و تحلیل شاخصه ها و ویژگیهای الگوها ،نهایتا راهکارها و پیشنهادهایی ارائه می گردد که بر آن اساس وجود و همراهی همزمان هر دو گونه میدان جهت پاسخ گویی به نیازهای مردم و حکومت احساس می گردد.

مقدمه :

سیر تحول میدانها از ارگانیک به آرمانگرا علاوه بر تاثیر قدرت حکومت حاکم (در نمایش قدرت و غرور خویش ) ، همراهی عوامل طبیعی (شرایط بستر طرح ) و موقعیت جغرافیایی (دوری از قدرتهای حکومتی دیگر) را نیز می طلبد. مراد میدان صاحب الامر تبریز است که هرچند قدرت حکومتی ، مذهب ، مردم و ملت در عناصری چون فضای وسیع رژه رفتن سربازان ، مسجد ، بقعه و بازار تجلی یافتند اما از گزند طبیعت (زلزله) و دیگر حکومتهای همجوار (عثمانی،ازبک و ترکمن) به دور نماند که شاید این خود یکی از دلایل انتقال پایتخت صفوی از تبریز به قزوین و سپس اصفهان باشد تا مانعی بر سر راه همراهی هنر و معماری در تجلی هرچه بیشتر قدرت و حکومت در اهداف آرمانگرایانه خویش باقی نماند.

میدان نقش جهان اصفهان به عنوان مرکز شهر گرچه الگوی خود را از میدان حسن پادشاه (صاحب الامر) تبریز ، میدان عالی قاپو قزوین و ...... می گیرد اما این الگوی کهن را نظمی منطقی می- بخشد وبه ترکیب و تنظیم هندسی و فضایی عناصر پیرامونی و درونی آن می پردازد.این میدان عناصر مذهبی (مسجد امام و مسجد شیخ لطف ال....) – حکومت (عالی قاپو) – تجاری (بازار) و شهر را در قالب یک مجموعه گرد هم آورده و گفتوگویی موثر بین آنها برقرار ساخته که اینجاست بعد هویت دهی آرمانی به مردم نمایان می گردد.

 

فهرست مطالب:


چکیده 3
مقدمه ..4
تعاریف میدان 5
تعریف میدان از دیدگاه دکتر قریب...7
تاریخچه میدان در ایران..9
میدان در ایران باستان...9
دوران بعد از اسلام.
ویژگی های میدان11

الگوهای کالبدی میدان..14
خصوصیات حجمی میدان..14
انواع میدان.23
میدان آرمانگرا..24
طرح یک سوال.26
معرفی میدان صاحب آباد..26
برخی از اتفاقات صورت گرفته در میدان صاحب آباد و ویژگیهای آن بر اساس اسناد و متون تاریخی27
عناصر افزوده شده به مجموعه صاحب آباد در دوره صفوی.30
معرفی میدان نقش جهان..31
تباین و محاوره فضایی..32
شباهت های محدوده میدانی نقش جهان و صاحب الامر.33
دو نکته دیگر در مورد میدان صاحب آباد تبریز.35
جدول مقایسه ویژگی های میدان آرمانگرا و ارگانیک.35
نتیجه گیری..35
منابع و ماخذ.37

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه بررسی سیر تحول از میدانهای ارگانیک به آرمانگرا(بر اساس میدان صاحب آباد تبریز و میدان نقش جهان اصفهان)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.