این فایل در فرمت Word بوده و دارای سرفصل های زیر می باشد:
فهرست
پیشگفتار
فصل اول: شیرابه و روش های تصفیه آن
- مقدمه
- تعریف شیرابه
1-2-1شیرابه اولیه
1-2-3 شیرابه ثانویه
- تخلیه شیرابه به محیط
- ضرورت تصفیه شیرابه
- روش های تصفیه شیرابه
- اطلاعاتی راجع به شیرابه در مدفن پسماند
- عوامل مؤثر بر کیفیت شیرابه
1-6-1-1 ترکیب پسماند
1-6-1-2 زمان سپری شده
1-6-1-3 دمای محیط
1-6-1-4 رطوبت موجود
1-6-1-5 اکسیژن وجود
1-6-2 ارزیابی کمیت شیرابه:
1-6-2-1 میزان تولید قبل از بسته شدن مدفن پسماند
1-6-2-2 حجم شیرابه بدلیل تراکم فشار.
1-6-2-3 افت شیرابه بدلیل تبخیر
- افت شیرابه بدلیل جذب در پسماند.
1-6-2-5 خلاصه اظهار نظرها روی تولید دراز مدت شیرابه
- مدیریت شیرابه
- بازیافت شیرابه
- تبخیر شیرابه
- تصفیه شیرابه
فصل دوم: مقایسه بین روش های مختلف
2-1 روش های تصفیه شیرابه
2-2 روش های فیزیکی وشیمیایی :
2-2-1 راکتورهای تصفیه بیهوازی رو به بالا از بستر لجن
2-2-2 راکتور فیلتر بیهوازی
2-3 روش تصفیه شیرابه با استفاده از راکتور رشد الحاق + رشد معلق
2-4 تصفیه شیرابه با استفاده از ازناسیون
2-4-1 تعیین تأثیر تغییرات زمان تماس بر کارایی حذف
2-4-2 تعیین تأثیر تغییرات PH برکارایی حذف
2-5 روش نوین تصفیه با استفاده از امواج اولتراسونیک
2-5-1 مکانیسم تولید و انتقال انرژی اولتراسونیک
2- 5 -2 اجزای دستگاه اولتراسونیک
2-5-3 اجزای یک دستگاه متداول اولتراسونیک
2-6 فیلتراسیون غشایی
2-6-1 میکروفیلتراسیون (MF)
2-6-2 اولترافیلتراسیون (UF)
2-6-3 نانوفیلتراسیون (NF)
2-6-4 اسمز معکوس (Ro)
2-7 کاربرد مایکروویو به تنهایی در تصفیه شیرابه
2-7-1 کاربرد مایکروویو در حذف نیتروژن آمونیاکی از شیرابه
2-7-2 کاربرد مایکروویو در تصفیه و پیش تصفیه لجن
2-7-3 کاربرد تلفیقی مایکروویو در تصفیه شیرابه
2-7-3-1 کاربرد مایکروویو با اکسیدکننده ها
2-7-3-2 کاربرد مایکروویو با کاتالیست ها
2-7-3-3 کاربرد مایکروویو در فعالسازی جاذب کربن فعال
2-7-3-4 کاربرد مایکروویو در واکنش های فوتوشیمیایی
2-7-3-5 کاربرد مایکروویو با امواج فراصوت
2-8 کاربرد نانوذرات آهن در تصفیه شیرابه
2-8-1 اثرات تغییر زمان تماس
2-8-2 اثرات تغییر PH
2-8-3 اثرات تغییر غلظت نانو ذرات آهن
2-9 مقایسه بین روش های مختلف تصفیه شیرابه
سمینار کامل شیرابه و روش های تصفیه آن