زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه رشته صنایع چوب و کاغذ استفاده از تراشه های روکش راش در لایه های سطحی به عنوان عامل تقویت کننده

اختصاصی از زد فایل پایان نامه رشته صنایع چوب و کاغذ استفاده از تراشه های روکش راش در لایه های سطحی به عنوان عامل تقویت کننده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه رشته صنایع چوب و کاغذ استفاده از تراشه های روکش راش در لایه های سطحی به عنوان عامل تقویت کننده


پایان نامه رشته صنایع چوب و کاغذ استفاده از تراشه های روکش راش در لایه های سطحی به عنوان عامل تقویت کننده

دانلود پایان نامه رشته صنایع چوب و کاغذ استفاده از تراشه های روکش راش در لایه های سطحی به عنوان عامل تقویت کنندهبا فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 140

دانلود پایان نامه آماده

مقدمه

با افزایش رشد جمعیت و افزایش تقاضای محصولات مرکب چوبی در جهان، کشورهای پیشرفته و حتی کشورهای غنی از جنگل به فکر استفاده کردن از منابع لیگنوسلولزی و غیر چوبی در تولید محصولات مرکب چوبی می باشند. در کشور ما «ایران» صنایع کاغذ و اوراق فشرده چوبی هنوز به طور سنتی از جنگل برای تامین الیاف و مواد اولیه استفاده می کنند.

در صورتی که با توجه به عواملی نظیر افزایش رشد جمعیت و متعاقب آن افزایش تقاضای جامعه برای محصولات مرکب چوبی، فقیر بودن پوشش جنگلی در ایران و محدودیت بهره برداری از جنگل های شمال، ممنوعیت واردات گرده بینه با پوست، لزوم توجه به سایر منابع لینگوسلولزی نظیر پسماندهای کشاورزی و جایگزینی گیاهان غیر چوبی مثل نی، باگاس، کاه گندم و کاه برنج امری اجتناب ناپذیر به نظر می رسد.

 

فهرست مطالب
عنوان                                                 صفحه

فصل اول : مقدمه ........................................................................................................................................
1- کلیات ............................................................................................................................................................
1-1 تعریف تخته خرده چوب .............................................................................................................................
1-2 تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در جهان ...............................................................................................
1-3 تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در ایران .................................................................................................
1-4 مصرف تخته خرده چوب درکشور ..............................................................................................................
1-5 نحوه ساخت تخته خرده چوب .................................................................................................................
1-6 مشخصات گیاه شناسی کاه گندم .................................................................................................................
1-7 ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی کاه گندم .....................................................................................
1-8 اهداف انجام این مطالعه ..............................................................................................................................
فصل دوم : سابقه تحقیق .........................................................................................................................................
فصل سوم : مواد و روشها  ...........................................................................................................................
3-1 عوامل متغیر ................................................................................................................................................
3-2 عوامل ثابت .................................................................................................................................................
ارائه تجزیه و تحلیل نتایج ...........................................................................................................................
3-3 مراحل ساخت تخته های آزمایشگاهی .........................................................................................................
3-3-1 تهیه ماده اولیه ...............................................................................................................................................
3-3-2 تعیین درصد رطوبت خرده چوب و کاه گندم .............................................................................................
3-3-3 تعیین ابعاد کاه گندم .....................................................................................................................................
3-3-4 نوع چسب ...................................................................................................................................................
3-4 بررسی خصوصیات رزین .............................................................................................................................
3-4-1 گرانروی رزین ............................................................................................................................................
3-4-2 PH محلول رزین .......................................................................................................................................



فهرست مطالب
عنوان                                                 صفحه

3-4-3 درصد مواد جامد رزین  ............................................................................................................................
3-4-4 تعیین وزن مخصوص چسب ...................................................................................................................
3-4-5 تعیین زمان انعقادچسب ...........................................................................................................................
3-5 آنالیز شیمیایی کاه گندم ...................................................................................................................
3-5-1 تعیین مقدار لیگنین ..............................................................................................................................
3-5-2 تعیین مقدار سلولز ......................................................................................................................................
2-5-3 تعیین مقدار خاکستر....................................................................................................................................
3-6 چسب زنی تراشه های روکش راش و کاه گندم..........................................................................................
3-7 هاردنر(کاتالیزور)............................................................................................................................................
3-8 تشکیل کیک ...............................................................................................................................................
3-9 پرس کردن ................................................................................................................................................
3-10 کلیماتیزه کردن تخته ها ..............................................................................................................................
3-11 تهیه نمونه های آزمونی .................................................................................................................................
3-12 اندازه گیری خصوصیات فیزیکی و مکانیکی تخته ها....................................................................................
3-12-1 اندازه گیری دانسیته و رطوبت تخته ها ..................................................................................................
3-12-2 آزمایش اندازه گیری مدول گسیختگی (MOR  ) و مدول آلاستیسیته(MOE ) ...................................
3-12-3 آزمایش اندازه گیری مقاومت چسبندگی داخلی ( IB  ) ........................................................................
3-12-4 آزمایش تعیین میزان واکشیدگی ضخامت و جذب آب ( 2و24 ساعت ) .............................................
3-12-5 آزمایش مقاومت به ضربه ........................................................................................................................
فصل چهارم : نتایج  ....................................................................................................................................
4-1 مقاومت خمشی (MOR  ) .......................................................................................................................
4-1-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی (MOR ) .........................................................................
4-1-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی ( MOR  ) ..............................................................
4-1-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاو.مت خمشی ( MOR  ) ...................................
4-2 مدول الاستیسیته(MOE  ) .....................................................................................................................
4-2-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته(MOE  ) ........................................................................
فهرست مطالب
عنوان                                                 صفحه
4-2-2 تاثیر مستقل درجه حرارت بر مدول آلاستیته(MOE  ) ..............................................................
4-2-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت بر مدول آلاستیته( MOE  ) ................................................
4-3 مقاومت به ضربه (IBS ) ............................................................................................................................
4-3-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS ) .............................................................................
4-3-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS ) .............................................................
4-3-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت  بر مقاومت به ضربه (IBS )......................................
4-4 چسبندگی داخلی ..............................................................................................................................................
4-4-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی ( IB ) .............................................................................
4-4-2 تاثیر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB ) ..............................................................................
4-4-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB ) ..................................................
4-5 جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب ( WA2  ) ...................................................................
4-5-1 تاثیر مستقل درصداختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2  ) ....................
4-5-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 )
4-5-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط وحرارت برجذب آب بعد از2 ساعت غوطه ور شدن در آب(WA2)
4-6 جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24  ) ................................................................
4-6-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24  ) ...................
4-6-2 تاثیر مستقل حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24  ) .....................
4-6-3 تاثیرمتقابل درصد اختلاط وحرارت پرس برجذب آب بعد از2ساعت غوطه ور شدن درآب(A24)
4-7 واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 ‌) .........................................................
4-7-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از2ساعت غوطه وری در آب( TS2 )....................
4-7-2 تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از2ساعت غوطه وری در آب( TS2 ).......................
4-7-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر وا کشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در
آب ( TS2 ) ...............................................................................................................................................
4-8 واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب ( TS24  ) .................................................
4-8-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب(TS24  ).........
4-8-2 تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعداز 24 ساعت غوطه وری در آب ( TA24 ) .........
4-8-3 تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در
 آب (TS24  ) ...........................................................................................................................................
فهرست مطالب
عنوان                                                 صفحه
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری ....................................................................................................................
پیشنهادات ....................................................................................................................................................
منابع ............................................................................................................................................................
ضمایم .........................................................................................................................................................























فهرست جداول
عنوان                                                 صفحه

جدول 1-1 : تعداد واحدهای تولید تخته خرده چوب در کشور وظرفیت اسمی آنها طی سالهای73-77
جدول 1-2 : درصد وزنی قسمتهای اصلی گندم .....................................................................................
جدول 1-3 : فهرستی از منابع الیاف سلولزی جهان درسال 1995............................................................
جدول 1-4: خلاصه تولیدی ضایعات کشاورزی در جهان .......................................................................
جدول 3-1 : نسبت مخلوط کاه گندم وتراشه روکش راش .......................................................................
جدول 3-2 : طرح آزمایشات ................................................................................................................
جدول 3-3: تعیین ابعاد کاه گندم ...................................................................................................................
جدول 3-4: تعیین ابعاد کاه گندم ...................................................................................................................
جدول 3-5: خصوصیات چسب اوره – فرم آلدهید ................................................................................
جدول 3-6 : نتیجه آنالیز شیمیایی کاه گندم .............................................................................................
جدول 3-7: نحوه برش نمونه های آْزمونی از هرتخته ..............................................................................
جدول 4-1: میانگین مقاومت خمشی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( MOR  )...................
جدول 4-2 : تجزیه واریانس مقاومت خمشی ( MOR  ) ........................................................................
جدول 4-3: مقایسه میانگین تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی ( MOR  ) ..........................
جدول 4-4: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی ( MOR  ) ............
جدول 4-5: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی
 (MOR‌) ................................................................................................................................................
جدول 4-6: میانگین مدول الاستیسیته تخته های ساخته شده در شرایط مختلف پرس(MOE  ) ..............
جدول 4-7: تجزیه واریانس مدول الاستیسیته (MOE  ) ...........................................................................
جدول 4-8: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته ( MOE ) ........................
جدول 4-9: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت برمدول الاستیسیته ( MOE ‌ ) .................................
جدول 4-10: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر مدول الاستیسیته
 (MOE‌) ..................................................................................................................................................
جدول 4-11: میانگین مقادیر مقاومت به ضربه ( IBS ) .........................................................................
جدول 4-12: تجزیه واریانس مقادیر مقاو.مت به ضربه (IBS  ) .............................................................
جدول 4-13: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS ) ...................
فهرست جداول
عنوان                                                 صفحه

جدول 4-14: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS ).............
جدول 4-15: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS)
جدول 4-16: میانگین چسبندگی داخلی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( IB  ) ....................
جدول 4-17: تجزیه واریانس چسبندگی داخلی (IB ) ...........................................................................
جدول 4-18: آزمون دانکن اثر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )....................................
جدول 4-19: آزمون دانکن اثر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی  داخلی ( IB )..................................
جدول 4-20: آزمون دانکن اثر متقابل درصداختلاط و حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB  )...................
جدول 4-21: میانگین جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 ).....................................
جدول 4-22: تجزیه واریانس جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( WA2 )...........................
جدول 4-23: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری
در آب(WA2 ) ..............................................................................................................................................
جدول 4-24: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری
 درآب (WA2 ) ..............................................................................................................................................
جدول 4-25: آزمون دانکن تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 2 ساعت
 غوطه وری در آب (WA2 ) ..................................................................................................................
جدول 4-26: میانگین جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب در آب (WA24 ) ......................
جدول 4-27: تجزیه واریانس جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 ) ......................
جدول 4-28: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در
 آب (WA24  ) ..............................................................................................................................................
جدول 4-29: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری
در آب (WA24  ) ..............................................................................................................................................
جدول 4-30: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24
 ساعت غوطه وری در آب ( WA24 ) .........................................................................................................
جدول 4-31: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 ).............
جدول 4-32: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 ).............
جدول 4-33: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت
 غوطه وری در آب  (TS2  ) ..........................................................................................................................
فهرست جداول
عنوان                                                 صفحه

جدول 4-34: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت
 غوطه وری  در آب(TS2 )  ...................................................................................................................
جدول 4-35: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط وحرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از
 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 ) ......................................................................................................
جدول 4-36: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 ).........
جدول 4-37: تجزیه واریانس واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب(TS24 )........
جدول 4-38: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت
غوطه وری در آب (TS24 ) ....................................................................................................................
جدول 4-39: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت
غوطه وری در آب (TS24 ) ...................................................................................................................
جدول 4-40: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد
از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 ) .............................................................................................















فهرست اشکال
عنوان                                                 صفحه

شکل 1-1: مصرف تخته خرده چوب در کشور............................................................................................
شکل 1-2: پیش بینی مصرف تخته خرده چوب در 5 سال آینده در کشور ................................................
شکل 1-3: مراحل ساخت تخته خرده چوب ...........................................................................................
شکل 2-1: ارتباط بین درجه حرارت پرس و وضعیت فشردگی کیک ....................................................
شکل 3-2: الگوی برش نمونه های آزمودنی از هر تخته .........................................................................
شکل 4-1: تاثیر مستقل درصداختلاط برمقاومت خمشی (MOR ).........................................................
شکل 4-2: تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )........................................................
شکل 4-3: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )..............................
شکل 4-4: تاثیر مستقل درصداختلاط بر مدول آلاستیته(MOE )..........................................................
شکل 4-5: تاثیرمستقل درصد حرارت پرس برمدول آلاستیته(MOE )..................................................
شکل 4-6: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مدول آلاستیته(MOE ).................................
شکل 4-7: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه (IBS ).......................................................
 شکل 4-8: تاثیر مستقل درصدحرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS ).......................................................
شکل 4-9: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس برمقاومت به ضربه (IBS ).......................................
شکل 4-10: تاثیر متسقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )..........................................................
شکل 4-11 : تاثیر متسقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB )......................................................
شکل 4-12: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB  ).............................
شکل 4-13: تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 )....
شکل 4-14: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس برجذب آب بعداز 2ساعت غوطه وری درآب (WA2)...
شکل 4-15: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در
آب (WA2 )......................................................................................................................................................
شکل 4-16: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب پس از24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )......
شکل 4-17: تاثیر مستقل درصد  حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در
 آب (WA24 )..........................................................................................................................................
شکل 4-18: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در
آب (WA24 ) ........................................................................................................................................
فهرست اشکال
عنوان                                                 صفحه

شکل 4-19: تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب
(TS2 )......................................................................................................................................................
شکل4-20: تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب
(TS2 )..... ........................................................................................................................................
شکل4-21: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت
غوطه وری در آب (TS2  ) ...........................................................................................................................
شکل 4-22: تاثیر مستقل درصداختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وری درآب
(TS24 ) ........................................................................................................................................
شکل 4-23: تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وری درآب
 (TS24 ) ........................................................................................................................................
شکل 4-24: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت
غو طه وری در آب (TS24 ) ..................................................................................................................







دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه رشته صنایع چوب و کاغذ استفاده از تراشه های روکش راش در لایه های سطحی به عنوان عامل تقویت کننده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.