زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا

اختصاصی از زد فایل بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا


بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا نویسند‌گان: احسان مرزبان ، هاشم صمدی ، ایمان محمدی ، محمدهاشم رحمتی
خلاصه مقاله:
در این مطالعه سرعت حد و ضریب دراگ سه رقم از محصولات سویا با عنوان های سحر DPX ویلیامز به عنوان تابعی از محتوای رطوبتی ارقام در بازه 4% تا 20 % مورد مطالعه قرار گرفت .در این راستا ابتدا رابطهسرعت حد و ضریب دراگ با محتوای رطوبتی به صورت تئوری فرموله شده و سپس عملا در دستگاه خشک کن بستر سیال مورد آزمایش و بررسی قرار گرفت.پارامترهای فیزیکی موثر بر سرعت حد و ضریب دراگ با استفاده ازروشهای استاندارد اندازه گیری گردید.که در نتیجه با تغییر محتوای رطوبتی سه واریته سحر DPX ویلیامزدر بازه 4% تا 20 % ، سرعت حد هر یک از سه واریته به ترتیب از 4/42 به 5/1 و 5/12 به 5/49 و 4/71 به 5/5متر بر ثانیه افزایش یافت، در حالیکه در همین محدوده رطوبتی ، ضریب دراگ سه رقم سحرDPX و ویلیامز به ترتیب از 0/45 به 0/389 و0/53به 0/452 و 0/512به 0/444 کاهش یافت رسم نمودارهای سرعت حد و ضریب دراگ نسبت به محتوای رطوبتی ، نشان داد که هر دوی آنها با سرعت حد رابطه خطی داشته ولی با افزایش محتوای رطوبتی سرعت حد افزایش و ضریب دراگ کاهش یافت
کلمات کلیدی: سویا ، سرعت حد ، ضریب دراگ ، نیروی دراگ ، نیروی بالا بر ، خشک کن بستر سیال

دانلود با لینک مستقیم


بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.