گزارش کار مربوط به درس عملیات کشاورزی شامل معرفی گیاه، آماده سازی زمین، نحوه کشت و مراحل داشت و برداشت، بیماری ها و آفات و... گیاهان سیب زمینی، بادمجان، گوجه فرنگی، چغندر قند، ذرت، خیار، کدو، لوبیا سبز، عدس، کلزا و نیز معرفی کامل علف های هرزی که به طور متداول در زمین های کشاورزی دیده می شود می باشد. فایل به صورت ورد بوده در 286 صفحه آماده گردیده است.
بخشی از فهرست مطالب تا صفحه 50:
کاشت نهال......................................................................................................16
نمونه برداری از خاک.............................................................................................18
تهیه ی زمین.....................................................................................................22
خانواده ی بادمجانیان..............................................................................................25
سیب زمینی......................................................................................................27
تاریخچه...................................................................................................27
خواص غذایی و داروئی......................................................................................27
گیاهشناسی.................................................................................................28
مقایسه ی کشت مستقیم بذر حقیقی و غده.......................................................................30
اکولوژی...................................................................................................30
اصول به زراعی کاشت سیب زمینی............................................................................31
تهیه ی بستر بذر............................................................................................31
ارقام سیب زمینی............................................................................................35
نیازهای غذایی سیب زمینی و چگونگی مصرف کودها............................................................35
کود شیمیایی.................................................................................................36
ازت.............................................................................................................36
فسفر.............................................................................................................36
پتاسیم............................................................................................................36
نشاسته ی سیب زمینی..........................................................................................37
الکل سیب زمینی...............................................................................................37
اثر پیش جوانه زنی در سبز شدن محصول.........................................................................38
تراکم ساقه ، اندازه و بذر مورد نیاز جهت کاشت....................................................................39
کاشت.............................................................................................................39
حفاظت خاک و کشت سیب زمینی..................................................................................40
قرار دادن خاکپوش (مالچ) در زراعت سیب زمینی...................................................................40
کشت سیب زمینی بدون خاکورزی..................................................................................41
مزایای کشاورزی حفاظتی.........................................................................................41
گونه های سیب زمینی............................................................................................41
ارقام معرفی شده.................................................................................................41
غده بندی.......................................................................................................50
سازگاری...........................................................................................................50
دانلود گزارش کار درس عملیات کشاورزی