زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله مدل تصمیم گیری فرآیند تحلیل شبکه¬ای فازی برای ارزیابی متوازن

اختصاصی از زد فایل دانلود مقاله مدل تصمیم گیری فرآیند تحلیل شبکه¬ای فازی برای ارزیابی متوازن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

          چکیده

در عصر حاضر اگر چه چارچوب گزارشگری مالی تاریخی با فراهم آوردن نوعی یکنواختی منطقی در اراِئه اطلاعات مالی هنوز هم از جایگاه خاصی برخوردار است، اما در امر ارزیابی واقعی شرکت­ها و اندازه گیری عملکرد آن­ها توفیق چندانی نداشته است. از این­رو نیاز به استقرار سیستم ارزیابی متوازن به شدت احساس می­شود. ارزیابی متوازن به عنوان ابزار ارزیابی که یک شاخص جامع از عملکرد را ارائه می­کند، تعریف شده است که در آن هم شاخص­های مالی و هم شاخص­های غیر مالی در نظر گرفته می­شود. اگر چه ارزیابی متوازن در اندازه­گیری بر حسب تئوری و نظری راضی کننده بوده، اما این روش دارای یک­­­سری کاستی­هایی بر حسب اجرا وپیاده سازی براساس مبناهای کمی را دارا می­باشد.

در این مقاله ارزیابی متوازن با تکنیک فرآیند تحلیل شبکه­ای فازی به منظور تعیین عملکرد سازمان، بر مبنای استراتژیها یکپارچه می­شود. مدل تحلیل شبکه­ای شکل توسعه یافته­ای از روش تصمیم گیری چند معیاره سلسله مراتبی)فرآیند تحلیل  سلسله مراتبی) می­باشد. این مدل علاوه بر دارا بودن همه قابلیت ­های فرآیند تحلیل سلسله­ مراتبی قادراست تا همه روابط بین عناصر یک تصمیم گیری چند معیاره را وارد مدل نمایید، این روابط شامل وابستگی و بازخورهای موجود بین عناصر می­باشد. برای نمایش توانمندی مدل پیشنهادی، یک مطالعه­ موردی نیز ارائه شده است. مطالعه موردی نشان می­دهد که چگونه شاخص­های عملکرد ارزیابی متوازن با ترکیب­های مختلف می­تواند با تکنیک  فرآیند تحلیل شبکه­ای فازی تلفیق شود.

 

کلمات کلیدی: ارزیابی متوازن، اندازه­گیری عملکرد، فرآیند تحلیل شبکه­ای، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی

  1. مقدمه

تکنیک ها و روش های کنترل زیادی با هدف ارزیابی وجود دارند که از دیدگاه مدیریت استراتژیک نتایج فعالیت های انجام شده به وسیله واحد تجاری را مورد ارزیابی قرار می دهند یکی از این روش ها با توانایی کنترل دوره ای و سیستماتیک ارزیابی متوازن می باشد.1ارزیابی متوازن ساختار یکپارچه ای را برای ارزیابی عملکرد واحدهای تجاری به وجود می آورد که در آن هم شاخص های مالی و هم شاخص غیرمالی در نظر گرفته می­شود2.اگر چه استفاده از ارزیابی متوازن دارای یک سری مزایایی می­باشد اما دارای یکسری کاستی هایی نیز می­باشد که در ذیل به برخی از آن ها اشاره می گردد.

مزایا:

1- ارزیابی متوازن هم کارهای درست و هم درست کار کردن را به سازمان می آموزد.

2- از مفاهیم و تجربیات دیگر روش های ارزیابی مالی سود می جوید، برای تک تک افراد سازمان قابل درک بوده و آن ها را صاحب فرایند نموده و در بهبود عملکرد آن­ها را یاری می دهد.

3- هم سیستمی برای مدیریت بر استراتژی و هم سیستمی جهت اندازه گیری عملکرد سازمان می باشد.3

4- نسبت به اجرای فرامین مدیریتی کاراست و وسیله ای برای ایجاد بهبود مستمر می باشد.4

5- با استفاده از ارزیابی متوازن شرکت­ها تلاش های درون سازمانی را هماهنگ می­کنند و همچنین مبنائی برای حقوق و پاداش مدیران و تعیین سطح پیشرفت آن­ها فراهم میکند.

6- وسیله ای است که شرکت­ها با استفاده از آن تغییرات ساختاری را در سازمان ایجاد می کنند و هم وسیله ای برای تعیین میزان پیشرفت در دستیابی به هدف­های استراتژیک می باشد.

7- ارزیابی متوازن وسیله ای برای اجرای استراتژی از طریق تمرکز بر عوامل استراتژیک که برای موفقیت شرکت سرنوشت ساز است، می باشد و باعث ایجاد تعادل بین اهداف بلندمدت و میان مدت می گردد.5

کاستی­ها:

1- ارزیابی متوازن از نظر کمی ارزش های عملکرد را به طور دقیق تبیین نمی کند و منظور از نادقیق بودن آن این است که فرآیند کمی کردن شاخص ها نه تنها در سطح انفرادی، بلکه در سطح کلی برای انجام و یکپارچگی آن نیز انجام نمی شود.

2- اهمیت نسبی هر کدام از شاخص ها توسط کاربران به طور شهودی و ذهنی انجام می شود.

3- عدم اجرای مطلوب استراتژی و اهداف راهبردی مورد نظر سازمان

4- عدم آگاهی و فهم کارکنان از چشم انداز سازمان

5- هیچ شاخص یا چشم اندازی که متناسب با تمام سازمان ها و واحدهای تجاری باشد وجود ندارد.

 

 مقاله به صورت ورد قابل ویرایش می باشد 

تعداد صفحات مقاله 17 صفحه می باشد 

فایل مقاله بعد از خرید قابل دانلود می باشد 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله مدل تصمیم گیری فرآیند تحلیل شبکه¬ای فازی برای ارزیابی متوازن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.