زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله تاریخچه مانیتور

اختصاصی از زد فایل دانلودمقاله تاریخچه مانیتور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 



 

تاریخچه مانیتور
یکی از اجزای اصلی و مهم در کامپیوترها بدون شک مانیتور است. زمانی که تصمیم به خرید مانیتور دارید در میان انبوهی از محصولات که در شرکت‌های متفاوت ساخته شده‌اند ناچار به انتخاب یکی از آنها هستید, در ذهن خود به دنبال بهترین می‌گردید.
به نظر شما بهترین مانیتور باید چه ویژگی‌هایی را داشته‌ باشد؟ طراحی زیبا؟ کیفیت خوب؟ قیمت مناسب؟
آگاهی و شناخت از ویژگی‌های مدل‌های مختلف مانیتور شاید کمک قابل توجهی برای کاربران باشد. در سال 1970 اولین نمایشگر برای کامپیوترهای شخصی ساخته شد. این مانیتور فقط برای نمایش متن کاربرد داشت اما پس از یک دهه در سال 1981 شرکت IBM اولین مانیتور که می‌شد از آن برای نمایش تصویر استفاده کرد را ساخته و روانه بازار کرد. این مانیتور تنها قادر به نمایش چهار رنگ و با وضوح تصویر 320 پیکسل افقی و 200 پیکسل عمودی بود. هر چند در آن زمان تمام تلاش این شرکت در ساخت و تولید مانیتورهایی با قابلیت بالاتر و ارائه تصویر بهتر بود اما شاید فکرش را هم نمی‌کردند که در طول چند دهه این صنعت این چنین دچار تحول شود و مانیتورهایی با کیفیت بسیار بالاتر ساخته شوند.
تا قبل از سال 1988 بهترین نمایشگرها قادر به نمایش 256 رنگ و وضوح تصویر 350 در
40 بودند. این نمایشگرها به علت تکنولوژی به کاربرده شده در آن عموما با نام CRT معروف بودند.
آغاز مسابقه
البته در سال 1990 شرکت IBM یک مدل جدید از این سری مانیتورها ساخت که از سیستم XGA استفاده می‌کرد. این سیستم با وضوح تصویر 600 در 800 قادر بود که 16/8 میلیون رنگ و با وضوح تصویر 768 در 1024 قادر به نمایش 65536 رنگ بود.
در مانیتورهای CRT که لامپ تصویر آن به صورت محدب است یک آداپتور UXGA وجود دارد که اطلاعات دیجیتال ارسال شده از یک برنامه را پس از ذخیره کردن در حافظه ویدئویی, با استفاده از یک مبدل دیجیتال به آنالوگ, این اطلاعات را به سیگنال‌های آنالوگ تبدیل کرده و توسط یک کابل VGA به مانیتور ارسال می‌کند.
درون محفظه مانیتور این اطلاعات به تفنگ الکترونی رفته و این تفنگ الکترونی اطلاعات دریافتی را به صورت الکترون‌های قرمز, آبی و سبز مجزا می‌کند. این الکترون‌ها که بار منفی دارند از سطح تفنگ الکترونی رها شده براثر خلا داخل لامپ به سمت صفحه نمایش که بار الکتریکی مثبت دارد حرکت می‌کنند. داخل صفحه نمایش, پوششی فسفری دارد که برخورد الکترون‌ها با آن باعث نورانی شدن یک پیکسل در نقطه برخورد می‌شود. نورانی شدن و خاموش شدن یک پیکسل که fade نام دارد در مدت یک ششم ثانیه صورت می‌گیرد و با فرکانسی معادل 75 یا 85 هرتز عمل بازسازی یا refresh صورت می‌گیرد. استفاده از این میزان فرکانس به منظور جلوگیری از لرزش تصویر است.
جریانات الکترونی در طول مانیتور دائما در حال حرکت هستند در حالی که تفنگ‌ها کاملا ثابت هستند. محل پیکسل‌ها که الکترون‌ها در نهایت به آنجا می‌روند از قبل مشخص نشده است بنابراین تغییر قدرت تفکیک در اینگونه نمایشگرها به سادگی صورت پذیر است. اگر فاصله هر پیکسل تا تفنگ الکترونی مساوی باشد کنترل این نمایشگرها راحت‌تر است و در آن صورت لامپ تصویر به صورت قسمتی از یک کره با شعاع مساوی در‌می‌آید و در نتیجه انحنا صفحه نمایش زیاد به نظر می‌رسد که البته صفحات نمایش CRT تقریبا بدین شکل است.
معایب
از اشکالات موجود در این مانیتورها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
جریان‌های الکترونی در این نمایشگرها از امواج الکترو مغناطیسی موجود در محیط که توسط سایر دستگاه‌های برقی تولید می‌شوند اثرپذیری دارند که این اثرپذیری باعث لرزش تصویر در لبه‌های آن می‌شود. سازندگان برای رفع این مشکل, فرکانس نمایش تصویر را بالا می‌برند تا این لرزش‌ها توسط چشم انسان قابل مشاهده نباشد که این کار باعث ایجاد هاله در لبه‌های تصویر می‌شود.
در این مانیتورها نور و رنگ توسط مواد شیمیایی فلورسانس که حساس به نور هستند تولید می‌شوند و وضوح تصویر, بستگی به شدت پرتو الکترون تابش شده و حساسیت مواد شیمیایی دارد. اگر شدت پرتو الکترون افزایش یابد سطح انتشار پرتوهای الکترو مغناطیس مضر نیز افزایش می‌یابد لذا سازندگان مجبورند که شدت پرتو الکترون را کنترل کنند که در نهایت از وضوح تصویر کاسته می‌شود همچنین در این نمایشگرها پس از گذشت زمان به دلیل کاهش حساسیت مواد شیمیایی و کاهش قدرت تفنگ الکترونی کیفیت تصویر نیز پایین می‌آید.
از دیگر معایب این گونه مانیتورها به اندازه تصویر آن می‌توان اشاره کرد. به دلیل انحنا لامپ تصویر اندازه واقعی تصویر با اندازه نامی آن متفاوت است مثلا تصویر مفید یک مانیتور 15 اینچی عملا حدود 13/5 اینچ است.
میزان مصرف انرژی در مانیتورهای CRT بسیار بالا و معادل 110 وات است. در یک کامپیوتر شخصی که از مانیتور CRT استفاده می‌شود 70 درصد میزان مصرف انرژی سیستم متعلق به مانیتور است. به دلیل وجود همین مشکل بود که دولت آمریکا درسال 1992 برنامه Energy star رامطرح کرد. چنانچه پس از مدت زمانی عملا از سیستم استفاده نشود نمایش تصویر قطع می‌شود و این وضعیت تا زمانی که کاربر ماوس را به حرکت در نیاورد و یا برکلیدی از صفحه کلید ضربه نزند ادامه خواهد داشت این تکنولوژی باعث صرفه‌جویی زیادی در میزان برق مصرفی می‌شود.
معایب این مانیتورها سازندگان را هر روز به ساخت انواع جدیدتر و رفع نواقص موجود ترغیب می‌کرد تا جایی که این شرکت‌ها برای اینکه بتوانند به برخی از مشکلات چون کیفیت تصویر و مصرف انرژی فائق آیند به سمت ساخت مانیتورهایی با صفحه‌های تخت روی آوردند.

 

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله   10 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله تاریخچه مانیتور
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.