چکیده
اگر چه استفاده از فناوری نانو از نظر سلامتی و کیفیت مواد غذایی مزایایی زیادی دارد، اما ممکن است در عین حال خطرات بالقوه ای برای سلامتی انسان و همچنین حیوانات و محیط زیست داشته باشد. مطالعات اخیر نشان داده اند که در حقیقت دلایل منطقی برای تردید در خصوص احتمال وجود اثرات سمی ناشی از نانوذرات روی سیستم های بیولوژیکی وجود دارد. مواد مرتبط با مواد غذایی (FCMs) در حال حاضر در بازار برخی از کشورها وجود دارند، بنابراین در آینده اطلاعات بیشتری در خصوص سلامت مواد حاصل از مهندسی نانو و محصولات نانو که سلامت مردم را تحت تاثیر قرار می دهد، لازم است تا تضمین شود مقررات کافی و کاربردی در زمینه FCMs ها وجود دارد.
مقاله ی ISI
منتشر شده در سال 2016
تعداد صفحات مقاله ی اصلی 3 صفحه می باشد
لطفا برای دریافت فایل ترجمه با قالب WORD به
goldtranslate20@gmail.com ایمیل بزنید.
هزینه ی ترجمه 6,000 تومان می باشد.
برای دریافت فایل انگلیسی با قالب PDF کلیک کنید
جنبه های سلامتی کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی