oافزایش تعداد وعده های غذایی و کاهش حجم هر وعده
oداشتن ساعت ثابت برای صرف غذا در وعده های مختلف
oمحدود کردن مصرف قند و شکر, شیرینیجات, نوشابه ها, شربت ها و آب میوه های صنعتی
oاستفاده از نان به جای برنج و ماکارونی
oاستفاده از نان سبوس دار به جای نان های فانتزی
oاستفاده بیشتر از حبوبات پخته
oمصرف لبنیات کم چرب, گوشت کاملا لخم, مرغ و ماهی بدون پوست
oخودداری از مصرف فرآورده های گوشتی پرچرب( سوسیس, کالباس, همبرگر, کله پاچه و مغز)
برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت تغذیه در دوران بارداری - 37 اسلاید