لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه17
فهرست مطالب
عملیات کاشت :
عوامل محیطی :
2-طرق مختلف کاشت :
A : خشکه کاری B : نم کاری
ج - زمان کاشت :
مقدار بذر لازم در واحد سطح :
عملیات داشت :
عملیات برداشت :
تاریخ کاشت :
2-تعیین زمان برداشت از نظر فیزیولوژیکی
زراعت ذرت
با نام انگلیسی corn)) وامریکایی (maize) و اسم علمی zea mays از خانواده غلات (poaceae) و یک از چهار غله عمده جهان بوده و بعد از گندم و برنج تولید آن در دنیا مقام سوم را داراست .
مشخصات گیاه شناسی :
الف : ریشه : ذرت دارای سه نوع ریشه است 1-ریشههای بذری و ریشههای اولیه تعداد این نوع ریشهها 3 تا 5 عدد بوده و با جوانه زدن بذر طلا ظاهری میشوند کار این ریشهها جذب آب و مواد غذایی از اعماق خاک میباشد .
2-ریشههای تاجی یا ثانویه : از گروههای واقع در طوقه گیاه و در زیر سطح خاک بوجود آمده و گسترش پیدا میکند تعداد آنها 7 الی 8 عدد و گاهی به 15 الی 20 عدد نیز میرسد کار این ریشهها جذب آب و مواد غذایی از خاک سطح است .
3-ریشههای هوایی یا نگه دارنده : این ریشهها در واقع همان ریشههای تاجی هستند که در بالای سطح خاک تولید میشوند نقش آنها بیشتر در قائم گله داشتن گیاه است زیرا طول گیاه زیاد بوده و لذا برای مقاومت در برابر خوابیدگی این ریشهها مانند یک تیرک عمل میکنند نقش این ریشهها در عمل جذب بسیار کم است .
ب : ساقه
ساقه ذرت مانند سایر غلات بند بند و گرهدار ، تو خالی و استوانهای بوده و طولش بسته به رقم ممکن است از cm 30 تا m 5/7 و خطرش از cm3/1 تا cm5 تغییر کند .
ساقه ذرت به عکس سایر غلات معمولاً بدون انشعاب است و پنجهای تولید نمیکند . خوابیدگی یاورس در ذرت به ندرت رخ میدهد و ارقام هیرید ذرت مقاومت بسیار خوبی در برابر خوابیدگی از خود نشان میدهد . لازم به ذکر است که طول معمول ذرت 5/1 تا 5/2 متر است .
ج : مانند سایر غلات کشیده بوده و از پهنک و غلافت تشکیل
تحقیق در مورد زراعت ذرت