زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب موثر انتشار رطوبت و انرژی فعال سازی برای خشک کردن میوه آلبالو درخشک کن مایکروویو – خلا

اختصاصی از زد فایل بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب موثر انتشار رطوبت و انرژی فعال سازی برای خشک کردن میوه آلبالو درخشک کن مایکروویو – خلا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب موثر انتشار رطوبت و انرژی فعال سازی برای خشک کردن میوه آلبالو درخشک کن مایکروویو – خلا


بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب موثر انتشار رطوبت و انرژی فعال سازی برای خشک کردن میوه آلبالو درخشک کن مایکروویو – خلا نویسند‌گان: سعید مینایی ، علی متولی ، سلیمان عباسی ، عبدالرحمن قادری
خلاصه مقاله:
در این پژوهش، رفتار خشک شدن و تاثیر شرایط مختلف خشک کردن ( 4 سطح توان مایکروویو 360 و600و840و1200 وات و 4سطح فشارمطلق 200و400و600و800 میلی بار) توسط خشک کن مایکروویو- خلا بر تمایل به از دست دادن رطوبت، ضریب انتشار رطوبت موثر و مقادیر انرژی فعال سازی در میوه آلبالو مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس یافت ههای این بررسی، ضریب موثر انتشار رطوبت برای میوه آلبالو بین 3/21×10 -9 تا 20/005×10 -9 مترمبع برثانیه بدست آمد انرژی فعال سازی با استفاده از یک رابطه نمایی بر مبنای رابطه آرنیوس محاسبه شد. مقادیر انرژی فعال سازی بدست آمده در خشک کن مایکروویو- خلا برای میوه آلبالو در سطوح مختلف توان و خلا در سه روش متفاوت بسیار به یکدیگر نزدیک بود
کلمات کلیدی: آهنگ تبخیر، ضریب انتشار، انرژی فعال سازی، مایکروویو-خلا، آلبالو

دانلود با لینک مستقیم


بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب موثر انتشار رطوبت و انرژی فعال سازی برای خشک کردن میوه آلبالو درخشک کن مایکروویو – خلا
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.