رساله در فرمت word قابل ویرایش و در 130 صفحه
کلام نخست.................................................................................................2
مقدمه.........................................................................................................7
فصل اول:
معرفی استان و شهرستان مربوطه ....................................................................9
آثار تاریخی و جغرافیا و خصوصیات شهر شیراز................................................11
معرفی اجمالی استان فارس............................................................................14
فصل دوم:
ضرورت طرح...........................................................................................17
بررسی سیاستهای توسعه گردشگری ایران.........................................................18
توسعه منابع انسانی در بخش جهانگردی............................................................21
توریسم بزرگترین صنعت خدماتی جهان............................................................24
صنعت گردشگری و هتل داری.......................................................................30
فصل سوم:طراحی هتل
پیش بینی ها در راه اندازی هتل......................................................................36
ابعاد و اندازه اتاقها......................................................................................48
انواع هتل.................................................................................................50
انواع اتاقهای موجود در هتل..........................................................................57
ویژگی های هتلها در ایران............................................................................59
نکاتی در مورد طراحی و ساخت و ساز هتل......................................................62
لابی........................................................................................................73
فصل چهارم: طراحی قسمت رستوران
سر در رستوران.........................................................................................79
چشم انداز ظاهر رستوران.............................................................................80
ورودی رستوران........................................................................................80
رستوران و تالارهای پذیرایی.........................................................................81
طراحی فضاهای رستوران............................................................................83
استانداردهای طراحی فضای رستوران.............................................................85
فصل پنجم:
استانداردهای طراحی سالن امفی تئاتر..............................................................88
فصل ششم
نمونه های موردی
مجموعه فرهنگی تفریحی توریستی خلیج فارس...........................................93
مهمانسرای عباسی..............................................................................101
برج العرب.......................................................................................119
رساله مجموعه تفریحی توریستی