![تحقیق آماری در مورد هدف ما از دیدن فیلم](../prod-images/528320.jpg)
لینک پرداخت و دانلود *پایین صفحه*
فرمت فایل : Word(قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه : 21
فهرست مطالب:
مقدمه ........................................ 2
خلاصه ......................................... 3
جمع آوری دادهها ،ارزیابی مشکلات ، منابع ....... 3
جدول 1، 2، 3 ................................. 5
جدول 4، 5 .................................... 7
نمودارهای جدول شماره 1........................ 8
نمودارهای جدول شماره 2 ...................... 10
نمودارهای جدول شماره 3 ...................... 12
نمودارهای جدول شماره 4 ...................... 14
نمودارهای جدول 5 ............................ 16
نتیجهگیری ................................... 18
سوالات مربوطه ................................19
مقدمه
در قرن جدید مردم دنیا بیشتر از گذشته به تماشای فیلمها و سریالها مینشینند . تنوع این فیلمها ، آنقدر زیاد است که حتی می شود آنها را به راحتی نقد کرد یا آن را حمایت کرد . از این رو توجه به گرایش مردم جهان به دیدن فیلمها و سریالها وجهتگیری جوامع از این قبیل ، که برخی برای اوقات فراغت و تفریح و برخی برای عبرت گرفتن و برخی برای متحول شدن به دیدن آن میپردازند . از این رو ما به پرداختن بعضی ازعوامل میپردازیم .
خلاصه
اغلب مردم به دیدن فیلم میپردازند و فکر میکنند که دیدن فیلم میتواند جایگزین خوبی برای اوقات فراغت فردی و خانوادگی و یا الگوگیری و عبرت گرفتن آنها در زندگی شوند.
برخی با تماشای فیلم شخصیت اصلی داستان را الگویی برای خود قرار داده و سعی میکند که خود را همانند او بسازد . چه خوب و چه بد ، در واقع تحت تاثیر شخصیت فرد قرار گرفته و به زندگی او جهت میدهد که دراین جا ما به این سوال میپردازیم که « هدف و مقصود واقعی ما از دیدن فیلم چیست » .
باتوجه به محدودیتها به این سوال جامعهی آماری را دانش آموزان دوم دبیرستان تزکیه در نظر گرفتهایم و تعداد 40 نفر در این جامعه آماری به عنوان نمونه انتخاب کردهایم که از هر کلاس به طور متوسط حدود 7 نفر انتخاب شدهاند که اینک به بررسی این موضوعات میپردازیم .
جمع آوری دادهها
همان گونه که در خلاصه ذکر شد ، تعداد 40 نفر از دانش آموزان پایه دوم دبیرستان تزکیه به عنوان نمونه انتخاب گردید و جمع آوری دادهها از طریق پرسشنامه به طور کتبی نوشته شده است .
ارزیابی مشکلات
1- محدودیت زمانی 2- تعداد کافی نبودن نفرات فقط از دانش آموزان هم سن کلاس دوم آمارگیری شده است .3- دقیق نبودن پاسخها: شاید برخی از افراد به میل خود پرسشنامه را پر نکرده بودند . شاید به طور شفاهی سوال میشد بهتر بود .
منابع :
مرکز آمار ایران ، واطلاعات بدست آمده از افراد
جدول 1: علاقهمندی به دیدن فیلمهاو سریالها
تحقیق آماری در مورد هدف ما از دیدن فیلم