زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد مشخصات منگنز

اختصاصی از زد فایل تحقیق در مورد مشخصات منگنز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد مشخصات منگنز


تحقیق در مورد مشخصات منگنز

ًَلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه3

 

 

منگنز Manganese از واژه لاتین Magnes (Magnet)گرفته شده است که به خواص مغناطیسی پیرولوزیت (کانه اصلی منگنز) اشاره می کند. منگنز از نظر فراوانی، دوازدهمین عنصر فراوان در پوسته زمین است. کلارک منگنز در ترکیب پوسته جامد زمین 1/0% و در سنگ های مافیک و اولترامافیک تا 5/1% می رسد.
منگنز فلزی است به رنگ سفید، خاکستری - نقره ای با هاله مایل به صورتی با نماد Mn، عدد اتمی 25، وزن اتمی94/54، وزن مخصوص 43/7 گرم بر سانتی متر مکعب، سختی6 در مقیاس موس، جلای فلزی، شکننده و غیر قابل انعطاف، نقطه جوش 1962 درجه سانتی گراد و نقطه ذوب 1244 درجه سانتی گراد.
منگنز در گروه 7(VII) جدول تناوبی به عنوان فلز Transition Metals بوده و در دوره 4 قرار دارد.
این عنصر در طبیعت به صورت خالص تشکیل نمی شود و بیشتر به صورت اکسید، کربنات و سیلیکات وجود دارد. منگنز با فلز کروم در گروه ششم و با فلز آهن در گروه هشتم همجوار بوده و از نقطه نظر شیمیایی شباهت های زیادی به آن دارد. با این وجود، از نظر خواص متالورژیکی منگنز تفاوتهایی با آهن و فلزات نزدیک به آن دارد. چرا که آهن، کبالت و نیکل خواص مفید فیزیکی خودرا به عنوان یک فلز حفظ کرده و در اکثر آلیاژها به عنوان عنصر پایه عمل می‌کنند، درحالی که منگنز چنین نیست. علت عملکرد منگنز در این حالت این است که در شرایط عادی ترتیب قرار گیری اتم های منگنز در ساختمان بلورین آن به گونه ای است که منگنز معمولاً فلزی شکننده و غیر قابل انعطاف و شکل گیری می‌باشد. اما وقتی که منگنز با آهن (و فولاد)، آلومینیوم و سایر فلزات غیر آهنی تشکیل آلیاژ می‌دهد، باعث بهبود خواص فیزیکی آلیاژ می‌شود.
منگنز در بسیاری از کانیهای موجود در پوسته زمین وجود دارد و علارغم این که بیش از 300 کانی حاوی منگنز شناسایی شده اند اما تعداد کانیهای منگنزدار دارای ارزش اقتصادی کمتر از 12 می باشد و شامل :
پیرولوزیت، پسیلوملان، براونیت، منگانیت و رودوکروزیت اکثراً در کانسارهای رسوبی یا تجزیه ای یافت می شوند.
برخلاف فراوانی و توزیع جغرافیایی ذخائر منگنز، 95 درصد از تولید جهان فقط از 7 کشور تولید کننده باشد.
از تولید کنندگان اصلی منگنز می توان از:
آفریقای جنوبی با 62/3 میلیون تن، گابون با 45/2 میلیون تن، استرالیا با 2 میلیون تن، برزیل با 8/1 میلیون تن و هند با 1/1 میلیون تن نام برد.

بیش از 80 درصد از ذخائر کشف شده جهان در دو کشور اوکراین و آفریقای جنوبی متمرکز شده است. تقریباً هیچ کشور صنعتی جهان همانند آمریکا، ژاپن و کشورهای اروپایی دارای ذخائر قابل توجه منگنز نیستند و باید همگی نیازهای خود را وارد کنند.
منگنز همچنین کاربردهایی در حالت غیر فلزی خود دارد و عموماً به حالت اکسید و به دو صورت MnO و MnO2 مصرف می‌شود. کانیهای اصلی منگنز ترکیبی از اکسیدهای آن با عناصر دیگر هستند. به عنوان مثال سیلیکات های اکسید نظیر براونیت
 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مشخصات منگنز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.