زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد گونه های ذرت

اختصاصی از زد فایل تحقیق در مورد گونه های ذرت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد گونه های ذرت


تحقیق در مورد گونه های ذرت

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:12

 

  

 فهرست مطالب

 

 

گونه ذرت غلافی

 

  • گونه ذرت دندانی
  • گونه ذرت سخت
  • گونه ذرت آردی

 

ذرت شیرین

 

گونه اپک2

 

  • گونه ذرت مومی
  • گونه ذرت آجیلی

 

ویژگی های کیفی ذرت :

 

رطوبت

 

خاکستر نامحلول در اسید

 

درصد پروتئین :

 

چربی استخراجی

 

پراکسید :

 

اسیدیته:

 

 

 

 

 

گونه های ذرت

انواع ذرت از نظر ویژگی ها و ساختمان آنوسپروم متفاوت هستند . مهمترین گونه های ذرت عبارتند از :

  • گونه ذرت غلافی : پر مصرف ترین گونه در کشورهای تولید کننده ذرت
  • گونه ذرت دندانی
  • گونه ذرت سخت
  • گونه ذرت آردی
  • ذرت شیرین : برای تولید کنسور ذرت استفاده می ود و قند آن دکسترین است.
  • گونه اپک2 : دارای اسید آمینه های ضروری لیزین و متانونین و تروپیتوفان است . این گونه از موتاسیون ها حاصل شده
  • گونه ذرت مومی
  • گونه ذرت آجیلی

ویژگی های کیفی ذرت :

گونه های مختلف ذرت دارای ویژگی های متفاوتی هستند و برای مصارف مختلف ذرت گونه های با ویژگی های خاصی مناسب تر است . بنابراین پیش از انتخاب ذرت ابتدا باید نمونه آن را مورد ارزیابی لازم قرار داد . در ارزیابی ذرت جهت استفاده برای موارد مختلف عوامل زیادی تاثیر دارند که مهمترین آنها عبارتند از : رنگ،وزن مخصوص،میزان دانه های شکسته شده،دانه ها آسیب دیده،دانه های حشره زده،دانه های کپک زده ،آشکار و پنها بو،مقدار نشاسته.

مراحل مقدماتی برای تعیین اسیدیته و پراکسیدنیک

دو بسته پفک را خرد کرده و داخل ظرف شیشه ای دردار می ریزیم .نسبتاً آنرا پر می کنیم سپس روی آن را هگزان می ریزیم تاسزحی که هگزان بالا بیاید و 24 ساعت می گذاریم بماند بعد از این مدت آنرا صاف کرده و هگزان چون حلال چربی است چربی پفک را در خود حل کرده و خارج می شود و از صافی رد شده و بعد از این محلول (هگزان و چربی) را می گذاریم بماند تا هگزانش خارج شود . می توانیم روی بن ماری قرار دهیم تا این کار سریعتر انجام شود.از روغن باقی مانده برای تعیین اسیدیدته و پراکسید استفاده می کنیم .

رطوبت

ابتدا پلیت را که داخل فور استریل کردیم از فور درآورده و داخل دسیکاتور گذاشته تا سرد شود. بعد پلیت را با ترازی دیجیتالی وزن کرده و وزن آنرا یادداشت می کنیم سپس kg2 نمونه را روی آن وزن کرده بعد نمونه را در سطح پلیت پخش کرده و در داخل فور می گذاریم و به مدت 5/2 ساعت در دمای c105 و سپس اختلاف وزن قبل و بعد از خشک کردن را اندازه می گیریم . برای تهیه نمونه یک بسته پفک برداشته و پفک داخل آنرا خرد می کنیم و بعد بسته را باز کرده و نمونه را برمی داریم . برای اندازه گیری بعد از خشک کردن پلیت را از فور برداشته و داخل دسیکاتور گذاشته تا سرد شود بعدش وزن می کنیم.

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد گونه های ذرت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.