زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بررسی مدیریت مصرف آب در ادارات شهر سمنان

اختصاصی از زد فایل دانلود مقاله بررسی مدیریت مصرف آب در ادارات شهر سمنان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بررسی مدیریت مصرف آب در ادارات شهر سمنان


دانلود مقاله بررسی مدیریت مصرف آب در ادارات شهر سمنان

وفور یا کمیابی آب می‌تواند به معنای سعادت یا فقر، زندگی یا مرگ و حتی عامل بروز جنگ باشد. اغلب کشورها مسائل نگران کننده زیادی در ارتباط با کمیت منابع آب خود دارند. محدود نقاط تأمین آب تازه در حال افزایش است و با خشکسالیها، تهی شدن آبهای زیر زمینی و . . .  این موضوع تشدید می‌شود و این در حالیست که نیاز به آب برای مصارف مختلف به سرعت در حال افزایش می‌باشد. ایران سرزمینی است با شرایط اقلیمی خشک و نیمه خشک و اساسا کم آب، مساحت کلی ایران 1/1 درصد مساحت خشکی ها کره زمینی است حال آنکه سهم ایران از آب شیرین در دسترس نسبت به کل جهان کمتر از 0002/0 درصد است. جمعیت ایران طی سالها اخیر رشد بسیار سریعی داشته و تا سال 1400 هجری شمسی رقمی حدود 90 تا 100 میلیون نفر به جمعیت کشور افزوده میشود و مهمتر آنکه بخش اعظمی از این جمعیت در شهرها ساکن می‌گردند.

بررسی سیمای اقلیمی کشور ایران نشاندهنده و جود شش حوزه آبریز اصلی است که حوزه آبریز کویر مرکزی با وسعت 231256 کیلومتر مربع یکی از آنها می‌باشد و 5/14 درصد مسحت کل کشور را شامل می شود و استان سمنان با وسعت 96000 کیلومتر مربع، نیمی از مساحت این حوزه را در بر می‌گیرد. حدود 45% مساحت استان سمنان (43000 کیلومتر مربع) را مناطق کویری تشکیل می‌دهد. این اراضی بدلیل شرایط خاص زمینی شناسی، وجود سازنده‌های تبخیری و آلاینده حوضچه های نمکی، تبخیر بالا و از همه مهمتر بارش اندک، فاقد منابع قابل استفاده بوده و عملا در تامین آب نقشی ندارد.

شهر سمنان به واسطه واقع شده در حاشیه مرکزی ایران و عدم وجود ارتفاعات در بخشهای مختلف آن و از همه مهمتر وجود رشته کوههای البرز در بخش شمالی آن که به صورت دیوار عظیمی مانع از نفوذ توده های هوائی مرطوب و باران‌زا به این بخش می‌گردند. از آب و هوای گرما و خشک برخوردار میباشد. دمای زیاد و به دنبال آن افزایش تبخیر، بارش اندک، وجود بادهای گرم و خشک و پائین بودن رطوبت نسبی از مشخصات بارز بخش اعظمی از این شهر می‌باشد. منابع آب شهر سمنان عمدتا از جریانات چشمه سارها، ذوب برفها و سیلابها در حوزه‌های آبریز منطقه تامین می‌گردد. این حوزه‌ها عمدتا در مناطق کوهستانی توسعه داشته و به دشتها و نهایتا به کویر محدوده می‌شود.

پیش از 100% کل پتانسیل آبی شهر سمنان را منابع زیرزمینی تشکیل می‌دهد. این میزان آب از طریق چاهها، قنوات و چشمه‌ها از آبخوان آبرفتی و سازنده‌های سقف استحصال می‌شوند.

بررسیها نشان می‌دهد از مجموع میزان تخلیه چاههای مجاز، کمتر از 6% چاههای شهر سمنان برای آب آشامیدنی می باشد و این درحالیست که همگام با رشد جمعیت، مصرف آب در شهر سمنان چندین برابر شده است.

مصرف سالیانه آب آشامیدنی در شهر سمنان در طی 5 سال گذشته بیش از 3/1 برابر افزایش یافته است حال آنکه در همین دوره، جمعیت 12/1 برابر شده است و در صورت ادامه این روند مشکلات فراوان در تامین آب آشامیدنی مردم ایجاد خواهد شد.

آن بخشی از مطالعاتی که به چگونگی استفاده از آب آشامیدنی در محدوده شهری معطوف می‌شود. مدیریت تقاضا می‌باشد که در این پژوهش به بررسی چگونگی مصرف آب در ادرات شهر  سمنان پرداخته ایم.

اهدافی که در این مطالعات دنبال شده است عبارتند از:

  • تعیین عوامل موثر بر مصرف
  • شناسایی مشترکین پر مصرف
  • تعیین جامعه نمونه (مشترکین انتخاب شده)
  • تعیین میزان آب مصرفی مازاد بر الگوی تعیین شده
  • تعیین سهم مشترکین نمونه پرمصرف از میزان آب تولیدی
  • کنترل و کاهش نرخ رشد مصرف آب شهری
  • مقایسه مصرف مورد بررسی و مصرف استاندارد
  • پردازش و تحلیل نتایج

شامل 25 صفحه فایل word قابل ویرایش به همراه نمودار

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بررسی مدیریت مصرف آب در ادارات شهر سمنان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.