زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد ویژگی های گندم دروم

اختصاصی از زد فایل تحقیق در مورد ویژگی های گندم دروم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد ویژگی های گندم دروم


تحقیق در مورد ویژگی های گندم دروم

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه13

فهرست مطالب

ویژگی های گندم دروم :

 

پروتئین گلوتن :  

 

سمولینا :

 

یادآوری :

 

روش تهیه ماکارونی در کارخانه ی آشنای بجنورد :

 

خشک کردن :

 

بررسی سیستم خشک کردن در ایران :  

 

 این سیستم مجهز به :

 

هکتو لیتر(حدود 81)، شیشه ای وسخت با گلوتن مرغوب که در تجارت به اسامیLeeds -Hercules, wells-Rolette وغیره معروف است و زیر گونه های آن به سه دسته به شرح ذیل تقسیم می شود:

 

1- گندم دروم سخت کهربایی

 

2- گندم دروم کهربایی

 

3- گندم دروم عادی

 

در کشور م در گذشته این گونه کشت نشده امّا اخیراَ موسسه اصلاح بذر و نهال بررسی هایی را به منظور تولید آن در کشور آغاز کرده.

 

آرد :

 

با در نظر گرفتن اینکه از سیستم های مختلفی برای آسیاب کردن گندم استفاده می شود می توان چنین نتیجه گرفت آرد حاصل از این سیستم ها از نظر ترکیب و به خصوص از نظر میزان آندوسپرم ، جوانه، پوسته وحالت گرانولی ذرات متفاوت است و بنابراین محصول حاصل از آنها از جنبه یرنگ و سایر خصوصیات پخت با هم دیگر فرق می کند. از طرفی برای تولید فرآورده های گوناگون آردهای متفاوتی لازم است از این رو، استاندارد کردن آرد برای فرآورده‌های مختلف ضروری و اجتناب ناپذیر است آرد مورد استفاده در ماکارونی

 

گونه ای است به رنگ زرد کهربایی ،کمی براق با وزن

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد ویژگی های گندم دروم
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.