لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه14
فهرست مطالب
پیشگفتار :
کمبود ازت و علائم تشخیص آن :
فسفر و گوگرد ،دو آنیون اصلی یا پر مصرف:
اثر کودهای آلی :
میزان جذب و غلطت فسفر:
پتاسیم وسدیم :
علائم کمبود گوگرد :
غلظت و مقدار جذب گوگرد :
تاریخچه علم خاک با استفاده از آب و آبیاری برای بهره برداری از خاک آغاز می گردد . در ابتدای قرن 17 میلادی یک پزشک و شیمیدان اهل فنلاند بنام وان هلمونت آزمایشی انجام داد که بعنوان سرآغاز تاریخچه جدیدی بحساب می آید .
چغندر قند بعنوان یک محصول مهم زراعی نقش بسزایی در اقتصاد برخی از کشورها دارد و تولید هرچه بیشتر این محصول در واحد سطح یا هکتار نیازمند مطالعات دقیق و همه جانبه از سوی محققان می باشد که در این نقش عناصر غذایی و تاثیر آن بر عملکرد این محصول مهم زراعی حائز اهمیت می باشد .
در این مقاله سعی شده تا حد امکان به بررسی نقش و میزان این عناصر در خاک و همچنین اثرات آن بر روی عملکرد چغندر قند مورد بررسی قرار گیرد . امید است که توانسته باشم رضایت خاطر استاد عزیزم را فراهم آورم .
با تشکر
آرزو قلی فلاح
جذب ازت و غلظت آن :
به نظر می رسد گیاهان مورد تناوب برای رسیدن به ماکزیمم تولید محصول به 200 الی 250 کیلوگرم ازت خالص در هکتار نیازمند باشد . مقدار کودی که قبلاً به گیاهان مورد تناوب داده شده تأثیر زیادی بر روی مقدار ازت موجود در گیاه در زمان برداشت دارد . بدون هیچگونه کودی، گیاه ممکن است در زمین های فقیر و بدون ذخیره ازت، به مقدار 25 کیلو در هکتار و در زمین های حاصلخیز مقدار 100 کیلو ازت در خود نگه دارد . در بهار بوته های جوان مقدار 5% ازت در ماده خشک برگ و 3% در ماده خشک ریشه نگه می دارند . این غلظت با ادامه رشد گیاه بسرعت کاهش مییابد و در زمان برداشت و در یک زراعت با حداکثر محصول شکر مقدا ازت در ماده
تحقیق در مورد اثر ازت بر خاک