![محاسبات مالی تاسیس مواد غذایی,](../prod-images/583209.jpg)
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:13
چکیده :
مقدمه .......................................................... 1
توضیح پروزه ...................................................... 2
امکان سنجی .................................................... 3
اخذ مجوز و مسائل قانونی..................................... 3
برآورد تجهیزات و هزینه آن .................................... 5
برآورد مواد مصرفی و هزینه آن................................ 6
انتخاب محل تاسیس............................................ 8
برآورد نیروی انسانی............................................ 8
نحوه تامین سرمایه ............................................. 9
نحوه و ملاکهای گسترش نیروی انسانی.................. 9
محاسبات مالی .................................................. 11
کروکی تجهیزات.................................................. 12
همان طور که در مراحل بعدی خواهید خواند این شغل به چند چیز مهم و اساسی نیازمند است که در این قسمت شما را با یکی از آنها آشنا می کنیم .
در درجه اول به یک باب مغازه تجاری نیازمندیم که مشخصات آن بدین ترتیب است که اگر قصد اجاره داشته باشیم در دو حالت موجود است
- در حاسیه : 2000000 تومان رهن و 95000 تومان اجاره ماهیانه
- در داخل فرعی : 1000000 تومان رهن و 47000 تومان اجاره ماهیانه می باشد .
و اگر هم قصد خرید راشته باشیم از قرار زیر می باشد :
- در حاشیه : 5000000 تومان
محاسبات مالی تاسیس مواد غذایی,