زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

اختصاصی از زد فایل طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه


طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

آب میوه ها از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده)، کدر(پالپ شده) و از نظر
میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ) به سه گروه آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد.
میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها 100 %، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25 % تا 50 % و در گروه
شربت میوه بین 6% تا 30 % متغیر می باشد.
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود؛ متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح
مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته می شود.
مشخص است که بعضی از میوه ها مانند سیب، انگور و آلبالو، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به
صورت شفاف و بعضی دیگر مانند هلو، زرد آلو و پرتقال به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند. علیرغم کدربودن، از پرتقال آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. به صرف کدر بودن، اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامیآنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه،نکتار و شربتمیوه نیز تهیه می شود. بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست.تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس کردن و فرآیندشفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی، آب میوه معمولا تًغلیظ می گردد. هنگام رقیق کردن کنسانتره باتوجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نکتار و یا شربت بدست می آید. در مورد نکتار و شربت میوه اکثراً شکر واسید نیز اضافه می گردد.

نام محصول
تولید آبمیوه با قطعات میوه
ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی)
8600 تن در سال
موارد کاربرد
نوشیدنی روزانه
مواد اولیه مصرفی عمده
کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک
اشتغال زایی
28 نفر
زمین مورد نیاز
5000 متر مربع
زیر بنا
اداری
280
تولیدی
550
انبار
150
تاسیسات و سایر
20
میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی
به ترتیب 1260 تن – 680 تن – 13 تن و 1 تن
میزان مصرفی
سالانه یوتیلیتی
آب
15000 متر مکعب
توان برق
150 کیلو وات
سوخت مصرفی
480 متر مکعب
سرمایه گذاری ثابت طرح
ارزی (یورو)
674600
ریالی (میلیون ریال)
9804/5
مجموع (میلیون ریال)
18237
محل پیشنهادی اجرای طرح
استان کرمان

فرمت فایل=zip

فایل=pdf

تعداد صفحات=29


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

دانلود ترجمه مقاله هدف حسابداری و مفهوم ارزیابی بازار به بازار

اختصاصی از زد فایل دانلود ترجمه مقاله هدف حسابداری و مفهوم ارزیابی بازار به بازار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود ترجمه مقاله هدف حسابداری و مفهوم ارزیابی بازار به بازار


دانلود ترجمه مقاله هدف حسابداری و مفهوم ارزیابی بازار به بازار

ترجمه مقاله هدف حسابداری و مفهوم ارزیابی بازار به بازار در 7 صفحه با فرمت word

قسمتی از متن و ترجمه آن :

Now, let us consider about relationship between the concept of realized income and valuation gains or losses on financial assets. Before going on to the discussion of this issue, it would be helpful to compare the realized income and economic income and reconfirm the relationship between them. As already discussed in detail, with regard to financial assets in the proper sense of the word, the results of investments would be measured at the same amount under both of the two income concepts. In cases of financial assets that are mere investments of surplus money and can always be freely sold by the piece, their values are equal to the market prices no matter who holds them and a change in their market prices is in substance same as realization of cash flow. 

حالا به رابطه بین مفهوم سود تحقق یافته با سود و زیان ارزیابی در داراییهای مالی توجه می کنیم.قبل از ادامه بحث بهتر است سود تحقق یافته و سود اقتصادی را با هم مقایسه کنیم و دوباره رابطه آنها را با هم مورد بررسی قرار دهیم .با توجه به معنی درست داراییهای مالی ،نتایج سرمایه گذاریها به میزان یکسان طبق هر دو مفهوم سود اندازه گیری می شوند. در مواردی که داراییهای مالی صرفاً پول اضافی هستند و می توانند بتدریج فروخته شوند ،ارزششان برابر با قیمتهای بازار است ومهم نیست چه کسی دارنده آن است و یک تغییر در قیمتهای بازار آنها در اصل با تحقق جریان نقد یکسان است.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود ترجمه مقاله هدف حسابداری و مفهوم ارزیابی بازار به بازار

دانلود مقاله مقابله با نیروی زلزله

اختصاصی از زد فایل دانلود مقاله مقابله با نیروی زلزله دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله مقابله با نیروی زلزله


دانلود مقاله مقابله با نیروی زلزله

پیشرفت های حاصل در زمینه زلزله شناسی موجب کسب اطلاعات و آگاهی ارزنده در مورد چگونگی حدوث زلزله و علائم قبل و بعد و همراه با آن شده ا ست. به ویژه به کمک وسائل و تجهیزات جدید هر روز شناخت انسان از وضعیت زمین و داخل آن افزایش می یابد.

آگاهی انسان از علائم قبل از وقوع زلزله این امید را به وجود آورده است که روزی بتوان با پیش بینی زمان، محل وقوع و بزرگی همه زلزله ها، از خسارات جانی و مالی آن کاست.

پیش بینی موفقیت آمیز زلزله 1975 در منطقه ((های چانگ)) چین، نور امیدی در راستای تحقق این آرزوی بزرگ بشریت بوده است. گر چه پیش بینی های ناموفق متعدد بعدی تا حدودی در خوش بینی اولیه کاست و تبعات اجتماعی و اقتصادی ناگوار چند مورد پیش بینی ناموفق در جنوب کالیفرنیا در سال 1976 و در پرو در سال 1980 موجب بروز تردیدهایی در سودمندی پیش بینی زلزله بویژه درنزدمهندسین زلزله گردید،لیکن حداقل تا انجاکه به زمین شناسی وزلزله شناسی ارتباط داشت، نتایج بسیار سودمند و امید آفرین حاصل گردید.

روز به روز روش های پیش بینی زلزله توسط کارشناسان بهتر شده و کارشناسان در انتظار تکنیک های جدیدتر و دقیق تر بوده تا به کمک آنها بتوانند با اطمینان بیشتر، زمان و محل و همینطور شدت و قدرت زلزله های متحمل آن را پیش بینی نمایند. با تحقّق این امر مسلماً،مردم می توانند در محلهای ایمن قرار گرفته و با قطع لوله های گاز و برق، خسارات مالی به حداقل ممکن برسد.

در ضمن با پیش بینی بزرگی و دوره بازگشت هر زلزله به مهندسین طراح کمک خواهد شد تا ابنیه فنی را به صورت مناسب و اقتصادی در برابر زلزله طراحی و محاسبه نمایند.

 

امکان پیش بینی زلزله

در طول دهه شصت میلادی پیش بینی زلزله حتی برای زلزله شناسان با وجود تحقیقات گسترده و مشاهدات عینی بیشمار در مورد چندین زلزله امر ناشناخته به حساب می آمد. در هر حال متخصصین زلزله شناسی به تدریج از وجود وقایع معینی که قبل از وقوع زلزله رخ می دهد آگاه شدند.

کارشناسان ژاپنی اولین کسانی بودند که با مسئله پیش بینی زلزله بطور اصولی و با تشکیل کمیته پیش بینی زلزله برخورد نمودند. ( طی سالهای 1960تا 1963) همکاری این کشور و امریکا در سال 1961 در این زمینه پایه گذاری گردید. توجه مسئله پیش بینی زلزله درشوروی سابق نیزدرسال1967 و یا انتشار مقاله ساوارنسکی آغاز گردید و در همین زمان دولت چین سرمایه گذاری درموردچند پروژه دراین زمینه راموردمطالعه قرارداد.

در دسامبر 1974 علائم وقوع زلزله حکایت از وقوع زلزله حکایت از وقوع زلزله در اطراف شهر (( های چانگ)) در سال شرقی کشور چین داشتند. متخصصین اعلام خطر کرده و مردم شهر را ترک کردند و به اطراف گریختند، اما زلزله پیش بینی شده حادث نشد، دو ماه بعد (فوریه 1975) دوباره مردم را از وقوع زلزله آگاه نمودند مردم رغبت به ترک شهر و خانه ها نداشتند و آن علائم را اشتباه تصور می کردند. به هر حال با دخالت پلیس، شهر و نقاط خطرناک تخلیه گردید.

شامل 15 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله مقابله با نیروی زلزله

دانلود مقاله استویا شیرین تر از قند

اختصاصی از زد فایل دانلود مقاله استویا شیرین تر از قند دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله استویا شیرین تر از قند


دانلود مقاله استویا شیرین تر از قند

ساختمان استویوزید از چند گیلکوزید شیرین تشکیل شده است.

استویوزید و ریبا دیوسید A به ترتیب از جایگزینی اتم هیدروژن پایین با گلوکز و هیدروژن بالایی با رویاست پیوند گروه گلوکز ایجاد می شود.

تولید :

محصول تجاری ریبادیوزید  Aبه صورت گیاه خشک شده استویا است . این محصول خام حدود 50% ریبادیوسید A دارد که این پالوده برای استخراج مولکول گیلکوزید توسط کریستالیزاسیون طبیعی وجداسازی توسط سپزاتورهای تکنولوژیکی استفاده می شود.

تنوع استویا

استویا و استویوزید به شدت در مقابل حرارت مقام هستند و می تواند در پخت و پز استفاده شود.

استویا به فرم های مختلف استفاده می شود.

1- به صورت پودر عصاره سفید: این فرم از استویا برای اولین بار در ژاپن به عنوان شیرین کننده استفاده شد که استویا به این شکل 300-200 مرتبه شیرین تر از شکر است. این پودر سفید دارای گیلکوزید شیرین است که این مولکول عامل طبیعی شیرین کننده در این گیاه می باشد.

همه پودرهای عصاره استویا مزه یکسانی ندارند . شیرینی پودرها احتمالاً به در جه پالایش آن و به کیفیت گیاه استفاده شده بستگی دارد .

با توجه به اینکه پودر استویا شیرین است توصیه می شود به مقدار اندک استفاده شود و یا با آب رقیق شود که در صورت حل شدن در آب باید در یخچال نگهداری شود.

2- کنسانتره مایع: که به فرم های مختلف است یکی از آنها شربت سیاهی است که در اثر جوشاندن برگ های استویا در آب سیاه می شود. که می توان طعم های زیادی به آن افزود نوع دیگری که استفاده می شود از طریق خیساندن برگ استویا در آب مقطر یا الکل خالص بدست می آید و همچنین می توان عصاره پودر سفید را با اب مخلوط کرد و برای تهیه مربا میوه جات از آن استفاده نمود.

چارت زیر به مقدار شکر معادل با پودر عصاره و محلول آن با هم مقایسه شده است.

شامل 23 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله استویا شیرین تر از قند