
در این تحقیق اثرات سیستم های بسته بندی ضد میکروبی مختلف بر روی کیفیت پوسیدگی کیفی در طی انبار پنیر موزارلا بررسی شد. عصاره لیمو با سه غلظت مختلف به عنوان عامل فعال در ترکیب با آب نمک brine و در ترکیب با محلول ژلی ساخته شده از اگلینات سدیم استفاده شد. در دمای 15 تست های دوره نهفتگی برای شبیه سازی گرمای برونمر اجرا شد. در طی انبار، رسوب بار سلولی و موجودات لبنی با وقفه های زمانی منظم شد. با قرار دادن داده ها تجربی در نوع اصلاح شده موازنه کمپرتز ، دوره زندگی فرآورده های لبنی بسته بندی شده در سیستم های مختلف ارزیابی شد . نتایج افزایش را در دوره زندگی کل پنیرهای مزارلای بسته بندی شده فعال را نشان دادند. این مطلب را تصدیق کرد که ماده تحقیق شده ممکن است بر روی موجودات مسئول پدیده رسوب تأثیر داشته باشد بدون اینکه تولید میکروب را تحت تأثیر قرار دهد.
شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود تحقیق اثرات سیستم های بسته بندی ضد میکروبی مختلف بر روی کیفیت پوسیدگی کیفی در طی انبار پنیر موزارلا