دانلود مقاله روش های خشک کردن چوب
ص12
فرمت ورد
- خشک کردن چوب به روش طبیعی
قاعدتاً بایستی چوبهای تخته شده ابتدا در هوای آزاد و سپس در انبار های سر پوشده ولی باز دسته شوند، چون آب باران بتواند مواد غذایی به صورت چوب درنیامده را در تخته بشوید.
علت سقف دار بودن ، برای اینکه آب باران و اشعه مستقیم خورشید به چوب ها نرسد ، دو دیوار باز رو به روی هم کوران ایجاد کرده و هوا بهتر بین چوبها جریان پیدا می کند .
طول زمان برای قرار دادن چوب ها درهوای آزاد برای چوب های مختلف است.
بلوط: در حدود یک سال کاج ، سرو، کاج قرمز در حدود شش ماه ، جنگلی : در حدود دوماه، زهوار های ما بین تخته ها بایستی همه به یک ضخامت بوده و از چوبی گرفته شده باشند که دارای مواد قلیایی نباشد. زیرا در اثر پس دادن مواد غذایی آنها ، تخته های دسته شده رنگ می گیرند طریقه تشخیص که در هوای آزاد خشک شده: گره های چوب ترک های ریز می خورند . گره های آزاد را می توان با فشار از چوب خارج کرد.
دانلود مقاله روش های خشک کردن چوب