زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق سازه های معین و نامعین و روش تحلیل آنها

اختصاصی از زد فایل دانلود تحقیق سازه های معین و نامعین و روش تحلیل آنها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق سازه های معین و نامعین و روش تحلیل آنها


دانلود تحقیق سازه های معین و نامعین و روش تحلیل آنها

تحقیق سازه های معین و نامعین و روش تحلیل آنها در 28 صفحه با فرمت ورد شامل بخش های زیر می باشد:

مقدمه

سازه های معین و نامعین

تعیین درجه نامعینی سازه ها

روش معلوم و مجهول

تحلیل سازه های نامعین با روش نیرو

مقایسه سازه های معین و نامعین

روش روی هم گذاری (برهم نهش)

قضیه کار کمینه

تحلیل تیرهای نامعین با روش تیر مزدوج

 

 

 

مقدمه

یک سازه مهندسی هر مجموعه ای از اعضای متصل به هم است که برای تحمل وانتقال مطمئن بارهای ( نیروهای )‌وارده به کار گرفته می شود. به طور معمول سازه به تکیه گاه ( یا تکیه گاههایی )‌ارتباط می یابد.

بدیهی است که یک سازه به منظور برآورد نیاز انسان طراحی و ساخته می شود از این رو باید از مقاومت واستحکام کافی برخوردار باشد به سخن دیگر سازه دستگاهی است که نیروهای وارده را تحمل کرده وبه محیط انتقال می دهد و ضمن این تحمل و انتقال مشخصات هندسی و مکانیکی خود را تاح دودی حفظ می نماید.

بنابراین یک سازهء ‌مناسب نباید در اثر بارهای وارده فرو ریزد ویا شکل هندسی اش به اندازه ای تغییر نماید که دیگر مورد استفاده نباشد. بااین تعریف گسترده سازه های بی شماری را می توان نام برد از آنجا که معرفی همهء سازه های موجود ممکن نیست دراینجاتنها به آوردن نام چند سازه از جمله ساختمانهای مسکونی ،‌کارخانه ها ، سدها . پلها زیر دریاییهای هواپیماها کشتیها ورزشگاهها و دستگاههای مکانیکی بسنده      می شود.

نظر به کاربری متفاوت سازه ها آنها را به شکلهای گوناگونی می سازند هر سازه پیچیده را می توان از به هم پیوستن چند شکل ساده به دست آورد دراینجا توجه خواننده را به این نکته جلب می نماید که یک عامل بسیار مهم در چگونگی تحمل بار و پخش نیروهای دالخی شکل سازه است . شکل واقعی سازه با مطلوب سازی به صورت الگوی سادهای در می آید و سپس به تحلیل به کار گرفته می شود.

به طور کلی سازه ها را به دو گروه : رشته ای یا خطی و پیوسته دسته بندی می نمایند سازه های رشته ای از عضوهای باریک تشکیل می شوندوبه صورتهای یک دو ویا سه بعدی طراحی می گردند.

ویژگی اصلی عضوهای رشته ای این است که ابعاد مقاطع آنها در برابر طولشان بسیار کوچک می باشد. یادآوری می گردد که عضوهای رشته ای به دو صورت مستقیم ویا خمدار به کار میروند. سازه های رسیمانی قوسی خرپایی ، تیری قابی و شبکه ای چند نمونه از سازه های رشته ای هستند که شکل آنها در زیر نشان داده شده است .

مقاومت سازه های ریسمانی به دلیل انعطاف پذیری در برابر خمش ناچیز است و در نتیجه این گونه سازه ها فقط توانایی تحمل نیروهای کششی را دارند. از سازه های ریسمانی هنگامی که هدف انتقا لویا تحمل بار کششی باشد استفاده می شود.

از موارد کاربرد آنها می توان پلهای معلق خطوط انتقال نیرو و سیمهای مهار برجهای بلند را نام برد. در یک پل معلق وزن پل و بارهای وارد بر آن توسط سازه ریسمانی به تکیه گاههای پل منتقل می شود.

 

از سوی دیگر قوسها سازه هایی سخت اند و شکل خمدار آنها چنانکه در مورد سازه های ریسمانی ملاحظه شد تابع بار وارده نیست. هرچند سازه های قوسی توانایی تحمل بارهای کششی برشی و خمشی را دارند با وجود این سازه های مزبور بویژه  در مواردی که از رانش تکیه گاههایشان جلوگیری می شود نیروهای فشاری را با شایستگی بیشتری تحمل می نمایند....(ادامه دارد)

.

.

.

مقایسه سازه های معین و نامعین

امروزه سازه های نامعین از کاربرد گسترده ای در بناهای مهندسی برخوردارند. این امر به دلیل تواناییهای ارزنده ای است که سازه های نامعین در برابر بارهای وارده از خود نشان می دهند.

سازه های نامعین در مقایسه با سازه های معین از مزیتهایی برخوردارند. یکی از مزیتهای یاد شده این است که در شرایط یکسان‏ ، مقادیر بیشینه تنشها و تغییر مکانهای ایجاد شده در سازه های نامعین کمتر از سازه های معین می باشد. برای نمونه‏ ، لنگر خمشی و خیز بیشینه برای یک تیر دو سرگیردار به طول L و صلیب خمشی EI ، که زیر اثر بار گسترده یکنواختی به شدمت q قرارداد، به ترتیب 12/qL2 و 384EI/qL4 است ، در حالی که همین مقادیر برای تیر ساده ای با مشخصات و بارگذاری مشابه ، به ترتیب 8/qL2 و 384EI/5qL4  می باشند.

برتری دیگر سازه های نامعین به سازه های معین این است که اگر باری بیش از ظرفیت باربری مقاطع سازه بر آنها وارد گردد، می توانند آن بار را بین اعضای خود پخش نمایند. در این حالت ،‌ مقاطعی از سازه نامعین که به حد مومسانی رسیده اند از مقاومت نهایی خود در تحمل بارهای وارده استفاده می کنند ، در حالی که این وضعیت در سازه های معین به انهدام سازه منجر می گردد.

با این همه از جمله مزایای سازه های معین ، در مقایسه با سازه های نامعین، میتوان بی اثر بودن نشست تکیه گاهی ، تغییر دما و خطا در ساخت ، را نام برد. این عوامل هیچگونه نیروی اضافی در سازه های معین ایجاد نمی کنند و تنها سبب تغییر شکل آنها می گردند، در حالی که سازه های نامعین در برابر این گونه عوامل از خود مقاومت نشان می دهند. این مقاومت سبب ایجاد نیروهای داخلی می شود و از این رو ، اثر عاملهای یاد شده باید در طرح سازه مورد توجه قرار گیرد....


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق سازه های معین و نامعین و روش تحلیل آنها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.