زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق مراحل تولید عسل

اختصاصی از زد فایل دانلود تحقیق مراحل تولید عسل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق مراحل تولید عسل


دانلود تحقیق مراحل تولید عسل

مقدمه :
ماده اوله بیشتر عسلی که در دنیا تولید می‌شود شهد گلها است ،‌این شهد توسط زنبور عسل جمع‌آوری و در داخل کندو تبدیل به عسل می‌شود . شهد و گرده در واقع طمعه‌ای است که اغلب گیاهانی که نیاز به گرده افشانی توسط حشرات دارند ، تولید کرده تا حشرات را بطرف خود جلب نمایند .
زنبوران عسل مهمترین حشرات گرده افاشت بوده و در واقع می‌توان گفت که عسل محصول جنبی عمل گرده افشانی است . ارزش سالیانه محصولاتی که بکمک حشرات گرده افشان تولید می‌شوند بیش از دویست میلیارد ریال بوده در حالیکه ارزش سالیانه عسل در دنیا حدود چهار میلیارد ریال می‌باشد . از بین حشرات بالا زنبور عسل معمولی یا Apismellifera بیشترین را تولید می‌نماید .
بنابر آنچه شد ، بیشترین عسل دنیا از شهد گل گیاهانی که احتیاج به حشرات گرده افشان دارند توسط زنبور و با مدیریت زنبور دار تولید می‌شود. در این رابطه نقش زنبور عسل بسیار جالب توجه است . سوخت یک زنبور در حال پرواز حدود 2/1 میلی گرم عسل در کیلو متر یا بعبارت دیگر یک لیتر عسل در هر سه میلیون کیلومتر می باشد . برای تولید هر یک کیلوگرم عسل اضافی که به بازار عرضه می‌شود ،زنبور عسل هشت کیلوگرم دیگر عسل برای دوام وبقاء خود احتیاج دارد . برای تولید عسل بالا مسافتی جمعاً معادل شش دور گردش در مدار زمین ( و با سوختی معادل 25 گرم برای هر دور ) طی شده است . بعبارت دیگر برای تولید هر شیشه نیم کیلوئی عسل که به بازار عرضه می‌شود و مابعنوان مصرف کننده بسرعت آن را مورد استفاده قرار می‌دهیم . زنبوران مجموعاً مسافتی معادل سه دور گردش در مدار زمین را طی کرده و در هز دورگردش 25 گرم عسل بعنوان سوخت مصرف کرده‌اند .
بیشترین عسلی که زنبوران تولید می‌نمایند مورد مصرف خودشان قرار گرفته و زنبور دار فقط عسل اضافی یا در واقع مازاد بر احتیاج کندو را برداشت می‌نماید . بطور کلی تولید عسل در هر منطقه بستگی به عوامل زیر دارد :
الف :‌ میزان شهد و گرده و عسلک گیاهان منطقه ( گرده پروتئین لازم برای نوزادان زنبور عسل را فراهم می‌نماید . )
ب : محدوده و قدرت چرای زنبوران در منطقه :‌
ج : وجود جمعیت کافی برای بهره‌برداری از منابع شهد .
د : آب و هوا مشخص می‌نماید چه مقدار از استعدادهای شهد و زنبور قابل بهره‌برداری و استفاده خواهد بود .
بطور کلی طبق آمار ارائه شده توسط سازمان دامپروری کشور این صنعت در شرایط کنونی باعث اشتغال 40000 نفر زنبور دار گردیده است که در غالب 168 شرکت تعاونی زنبور داری متشکل می‌باشند که طبق آخرین آمار دارای 000, 800, 1 کندوی مدرن و حدود 300000 کندوی بومی می‌باشند که تولید سالیانه آنها نزدیک به 20000 تن عسل می‌باشد .
1ـ2ـ انواع عسل : عسل به چند طریق طبقه بندی می‌شود .
الف : بر حسب توع شهد ( مانند عسل مرکبات ،‌عسل اقاقیا ،‌عسل کوه و … )
ج :‌بر حسب نوع ارائه به بازار ، مانند عسل شان یا عسل تصفیه شده .
1ـ2ـ1ـ خواص فیزیکی عسل :
از نقطه نظر فیزیکی عسلی که از شان استخراج می‌شود مایعی است محتوی مقادیر متفاوتی از مواد مختلف از قبیل یونهای معدنی ، ساکارید‌ها و مواد آلی محلول ،‌مولکولهای پروئین و پلی ساکارید‌هائی که بشکل کلوئید در آن پخش می‌باشند و همچنین اسپرهای مخمر‌ها و قارچ‌ و مواد درشتر مانند گرده  .
از آنجائیکه بیشترین ماه تشکیل دهنده عسل قندها هستند . اغلب خواص فیزیکی آن بستگی به تراکم و انواع کربوهیدراتهای موجود در آن دارد.
گرچه عسل ظاهراً شربتی است که بطور متوسط 84 درصد مواد جامد آن را گلوکز ( دکستروز) و فروکتور ( لولوز) تشکیل می‌دهند ولی خصوصیات فیزیکی آن ( ویسکوزیته ، ضریب شکست ) تا حدودی با محلول قند اینورت ( مخلوطی از گلوکز و فروکتوز که در اثر هیدرولیز سوکروز حاصل می‌شود . ) که به همان میزان آب داشته باشد متفاوت است . خصوصیات بالا بسته به میزان آب عسل یا مواد جامد آن تغییر می‌کند . میزان آب عسل برای تولیدکنندگان ، کارخانه‌های بسته‌بندی و بخار عسل از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است زیرا میزان آب رابطه مستقیمی با تخمیرو ترش شدن و در نتیجه فاسد شدن عسل  دارد .

 

فهرست مطالب:
1- چکیده     1
2- کلیات     4
1-2- انواع عسل     7
2-2- چگونگی و میزان بکارگیری     20
3-2- کالاهای قابل جانشینی    20
4-2- قیمت و امکان فروش     21
3- بررسی فنی     21
1-3- اصول فرآیند تولید     21
2-3- نکات علمی و شرایط بهینه     22
3-3- نمودار گردش مواد در کارخانه     25
4-3- کنترل کیفیت     26
5-3- نگهداری     27
4- برآوردهای فنی     30
1-4- ظرفی و برنامه تولید     30
2-4- مشخصات فنی     30
3-4- کنترل کیفیت     32
4-4- تاسیسات عمومی     34
5-4- نیروی انسانی    36
7-4- زمان بندی اجرای طرح    41
5- بررسیهای مالی و اقتصادی    42
1-5- جدول ارزش مواد اولیه     42
ــــ جدول هزینه انرژی     42
ــــ جدول هزینه نیروی انسانی     43
2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی    44
ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه     45
ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی     45
ــــ جدول هزینه ساختمانها     46
ـــــ جدول هزینه محوطه سازی     48
ـــــ جدول هزینه های قبل از بهره‌برداری     48
3-5- سرمایه ثابت     49
ـــــ سرمایه در گردش     49
ـــــ کل و نحوه سرمایه گذاری     49
4-5- جدول هزینه استهلاک     51
ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری     51
5-5- جدول تفکیک هزینه‌های ثابت و متغییر تولید    52
ـــــ محاسبه قیمت تمام شده     52
6-5- محاسبه قیمت فروش    52
7-5- جداول مالی اساسی    53
ـــــ جدول پیش‌بینی عملکرد سود و زیان     53
ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی     55
ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه     57
8-5- شاخصهای اقتصادی     59
ـــــ ارزش افزوده     59
ـــــ نقطه سر به سر     59
ـــــ نرخ بازدهی و دورة برگشت سرمایه     60
ـــــ سرمایه گذاری سرانه     60
9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح     61
خلاصه تهیه و بسته بندی عسل     62


 

 

شامل 69 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق مراحل تولید عسل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.