زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بررسی میزان شیوع زردی (ایکتر) در سزارین و زایمان طبیعی

اختصاصی از زد فایل دانلود مقاله بررسی میزان شیوع زردی (ایکتر) در سزارین و زایمان طبیعی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بررسی میزان شیوع زردی (ایکتر) در سزارین و زایمان طبیعی


دانلود مقاله بررسی میزان شیوع زردی (ایکتر) در سزارین و زایمان طبیعی

علت افزایش زردی در نوزادان بالا رفتن بیلی‌روبین در خون نوزاد است که اگر از حد مجاز بالاتر باشد خطرناک است. زردی سم مغز است و بر هوش نوزاد تاثیر منفی می‌گذارد.

در مورد علل شایع زردی در بدو تولد نوزادان اظهار داشت: در اکثر موارد اگر زردی نوزاد پایین‌تر از 10 میلی‌گرم در سطح سرم باشد بی‌ضرر است و به مرور دفع خواهد شد ولی خانواده‌ها نباید از روی رنگ و چهره سطح زردی نوزاد را تعیین کنند و قضاوت را در مورد زردی نوزاد باید به پزشکان واگذار کنند و خودسرانه تصمیم نگیرند.

*استفاده از خاکشیر در بارداری تاثیری بر زردی نوزاد ندارد

اغلب مادران فکر می‌کنند که با استفاده از غذاهایی با طبع خنک مانند خاکشیر در ماه‌های پایانی بارداری می‌توانند جلوی زردی نوزاد را بگیرند . علت افزایش زردی در نوزادان بالا رفتن بیلی‌روبین در خون نوزاد است بنابراین تغذیه مادر در ماه‌های پایان بارداری تاثیری ندارد و این باور نادرست است.

* خوراندن آغوز و شیر مادر بهترین درمان است

همچنین باور نادرستی که متأسفانه به خاطر دید سنتی از قدیم جا افتاده این است که بزرگترها از دادن آغوز (شیر اولیه) شیر مادر به نوزاد در ساعت‌های ابتدای تولد به دلیل رنگ زرد آغوز جلوگیری می‌کند و فکر می‌کنند که اگر نوزاد آن را بخورد زردی می‌گیرد. در صورتی که آغوز عصاره ایمنی بدن مادر است و بیشترین خاصیت درمانی و غذایی برای نوزاد در آغوز نهفته است.

* زایمان زودرس و کم وزنی عامل دیگر زردی

بهرامی درباره اینکه گفته می‌شود عمل‌های  سزارین  که طی آن نوزاد 2 تا 3 هفته زودتر به دنیا می‌آید و هنوز کبد او کامل نشده که بتواند بیلی‌روبین را دفع کند توضیح داد: نمی‌توان قطعاً این نظریه را تایید کرد و نمی‌توان آن را رد کرد ولی در هر صورت نوزادانی که به هر علتی نارس به دنیا می‌آیند بیشتر در معرض زردی قرار می‌گیرند و همین‌طور نوزادان زودتر از 38 هفته.

 

*ترنجبین زردی نوزاد را پایین نمی‌آورد

نوزادانی به علل پزشکی زودرس، نارس و کم‌وزن به دنیا می‌آیند بیشتر مستعد ابتلا به زردی هستند و اگر بخواهیم درمانی برای آنها در نظر بگیریم تنها باید نظر پزشک را بخواهیم نه اینکه با باورهای سنتی غلط مانند قطع شیر مادر، دادن آب‌قند یا خوراندن داروهای گیاهی مانند ترنجبین که بسیار شایع است جلوی بهبود نوزاد را بگیریم. چرا که اگر زردی نوزاد بالا باشد سم مغز است و بر هوش نوزاد تاثیر منفی می‌گذارد. بهتر است به جای خوراندن چیزهای بی‌فایده مادر مکرر به فرزند شیر داده تا زردی از راه مدفوع دفع شود.

* نور فلورسنت بیمارستانی با نور مهتابی در منازل متفاوت است

نوع پوشش نوزاد و همین‌طور رنگ نوری که در منزل استفاده می‌شود هیچ ربطی به زردی نوزاد ندارد. اغلب خانواده‌ها فکر می‌کنند که اگر از نور زرد استفاده کنند نوزاد زرد و اگر از نور فلورسنت سفید استفاده کنند جواب مثبتی برای درمان زردی نوزاد می‌گیرند. غافل از اینکه نوزادانی که در بیمارستان زیر نورهای سفید قرار می‌گیرند از لامپ‌هاب فلورسنت مخصوص که اشعه خاصی ساطع می‌کنند استفاده می‌شود که با انتقال از راه پوست نوزاد بیلی‌روبین را از بین می‌برد.

*زردی نوزاد ناشی از ناسازگاری گروه خونی و rh مادر و نوزاد

یک از علل شایع زردی را نبود تطبیق گروه خونی مادر و گروه خونی نوزاد عنوان کرد و افزود: مثلاً مادری که دارای گروه خونی o است و فرزندش یکی از گروه‌های خونی a، b، ab است احتمال بروز زردی بیشتری دارد که به آن می‌گوییم زردی‌های ناشی از ناسازگاری گروه خونی مادر و نوزاد.

یکی دیگر از عوامل بروز زردی را تفاوت rh خونی مادر و نوزاد عنوان کرد و گفت: مثلاً مادر با rh منفی که فرزندش rh مثبت دارد معمولاً فرزندش دچار زردی می‌شود. ولی در این مورد به خاطر مراقبت مادران در دوران بارداری و استفاده از آمپول رگام این مشکل خیلی شایع نیست.

این پزشک متخصص اطفال بیماری‌های عفونی را هم از دیگر علل بروز زردی برشمرد که ممکن است رنگ نوزاد را زرد کند و گفت: در این موراد نور فلورسنت مخصوص بیمارستانی جوابگو نیست و نوزاد باید بستری شده و با آنتی بیوتیک‌های مخصوص درمان شود.

شامل 7 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بررسی میزان شیوع زردی (ایکتر) در سزارین و زایمان طبیعی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.