زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اقدام پژوهی دبیر زبان انگلیسی چگونه توانستم مهارت نوشتاری دانش آموزان را در درس زبان انگلیسی بهبود بخشم ؟

اختصاصی از زد فایل اقدام پژوهی دبیر زبان انگلیسی چگونه توانستم مهارت نوشتاری دانش آموزان را در درس زبان انگلیسی بهبود بخشم ؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

اقدام پژوهی دبیر زبان انگلیسی چگونه توانستم مهارت نوشتاری دانش آموزان را در درس زبان انگلیسی بهبود بخشم ؟


اقدام پژوهی دبیر زبان انگلیسی چگونه توانستم مهارت نوشتاری دانش آموزان را در درس زبان انگلیسی بهبود بخشم ؟

این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 32 صفحه می باشد.

اقدام پژوهی حاضر شامل کلیه موارد مورد نیاز و فاکتورهای لازم در چارت مورد قبول آموزش و پرورش میباشد و توسط مدیر سایت طراحی گردیده است. این اقدام پژوهی کامل و شامل کلیه بخش های مورد نیاز در بخشنامه شیوه نامه معلم پژوهنده می باشد.

چکیده: 

به منظور یادگیری زبان یک زبان آموز باید بتواند علاوه بر فراگیری دانش عمومی زبان، به چهار مهارت speaking listening, writing و reading  نیز تسلط کافی داشته باشد. در موضوع یادگیری زبان نادیده انگاری یک مهارت به سایر موارد نیز آسیب میرساند. مهارت نوشتاری یک productive skill می باشد که لازمه آن داشتن receptive skill کافی است، یعنی input دریافتی بدین منظور باید بسیار قوی باشد. موارد ورودی شامل خواندن و شنیدن و دایره وسیع لغت و دانش گرامری است. زبان آموزان خواستار شرکت در آزمونهای مهم به اهمیت یادگیری و داشتن مهارت لازم برای سپری کردن آزمونهای مورد نظر واقف هستند. بدین منظور فراگیری مهارت نوشتاری و یادگیری موارد مهم و ضروری در چگونگی آغاز و بیان مطلب و نتیجه گیری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در فراگیری مهارت نوشتاری باید مواردی مهم و ضروری را در نظر گرفت. از جمله موارد لازم، فراگیری و افزایش دانش عمومی زبان و واژگان و استفاده از فیلم و داستان کوتاه می باشد که همان راههای ورودی اطلاعات بوده و به عنوان پیش زمینه ای مهم برای یادگیری مهارت مذکور می باشند چراکه مواد و مطالب لازم برای تولید را در اختیار فرد قرار میدهد. با خواندن متن های مختلف انگلیسی ، زبان آموز علاوه بر این که دامنه لغت و املای خود را تقویت  میکند، با روش ترکیب و چیدمان کلمات در کنار یکدیگر نیز آشنا می گردد  .در فراگیری مهارت نوشتاری، نوشتن به صورتهای گوناگون نیز باید در نظر گرفته شود. برای نمونه اینکه متن مورد نظر برای چه افراد و چه گروه سنی میباشد و پیش از آن هدف از نوشتن چیست و یافتن دلایل آن.بر این اساس ، اینجانب سمیه ساکی با استفاده از روش های علمی از منابع گوناگون تحقیق مانند : مدیر، همکاران، دانش آموزان، کتابها ، مجلات و اینترنت به تجزیه و تحلیل آنها جهت شناسایی عوامل موثر در ایجاد مساله و یافتن راه حل های پیشنهادی پرداختم .سپس به انتخاب چندین راه کار عملی از میان راه حل های پیشنهادی پرداخته و پس از اعتبار بخشی توسط گروه پژوهش ، به اجرای آنها اقدام نمودم. 

توصیف وضع موجود ( شواهد 1 )

اینجانب .. مدت ..سال است که در آموزش و پرورش مشغول خدمت هستم و هم اکنون در آموزشگاه . .. .. مشغول تدریس زبان انگلیسی هستم. در کلاس .. این آموزشگاه که تعداد … نفر دانش آموز دارم در اوایل سال تحصیلی ..... از شاخص های کیفی و کمی جهت گردآوری داده ها استفاده نمودم.  الف – شاخص های کیفی وضع موجود : با نظر سنجی از دانش آموزان در مورد میزان علاقه ی آنها نسبت به درس زبان انگلیسی دریافتم :  •   نسبت به مهارت های نوشتاری متون انگلیسی نگرش مثبتی نداشتند. •  انگیزه و علاقه ای نسبت به یادگیری مهارت های نوشتاری نداشتند . •   از اهمیت کاربرد زبان انگلیسی در زندگی روزمره اطلاع چندانی نداشتند . •   نسبت به چگونه مطالعه کردن و یادگیری زبان انگلیسی آگاهی نداشتند . •   زمان تدریس درس زبان انگلیسی خسته و کسل به نظر می آمدند. با بررسی نتایج حاصل از آزمون زبان انگلیسی دی ماه دریافتم :  •  در قسمت مهارت های نوشتاری ، دانش آموزان نمره بیشتری را از دست داده بودند . •  دانش آموزان علاقه ای به پاسخ دادن به قسمت های مختلف درس زبان انگلیسی  را نداشتند . •   دانش آموزان در آزمون های شفاهی نمره بیشتری را از دست داده بودند. ب – شاخص های کمی وضع موجود :


دانلود با لینک مستقیم


اقدام پژوهی دبیر زبان انگلیسی چگونه توانستم مهارت نوشتاری دانش آموزان را در درس زبان انگلیسی بهبود بخشم ؟
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.