زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق هنر گرافیک

اختصاصی از زد فایل دانلود تحقیق هنر گرافیک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق هنر گرافیک


دانلود تحقیق هنر گرافیک

 تحقیق  تحقیق هنر گرافیک در 111 صفحه با فرمت ورد بسیار جامع شامل بخش های زیر می باشد:

مقدمه

پیش گفتار

گرافیک

آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی

 نرم افزارهای گرافیکی برداری (Vector)

 نرم افزارهای گرافیکی پیکسلی (raster)

نکته کاربردی

 تفکیک پذیری (Resolution) و اندازه تصویر

آرم

طراحی آرم

علائم تجاری و نمادها و آرمها

تکنیکهای اجرا آرم

تغییر و اصلاح نشانه

پیکتوگرامها یا تصاویر ساده

نشانه های تصویری

نشانه های نوشتاری یا لوگو تایپ

کارت ویزیت

سربرگ

پاکت نامه

سبکهای پاکت

پوستر

 به عنوان مثال

مراحل ساخت پوستر

دستور عمل فهرست نویسی پوسترهای کنفرانس

پوستر

کاتالوگ

صفحه آرایی بروشور و کاتالوگ

مراحل طراحی و اجرای بروشور

انواع بروشورها

تاریخچه پیدایش بیل بورد

اندازه بیلبوردها

طراحی و اجرای بیلبورد

استند

استندهای مراکز خرید

تاریخچه مختصر تبلیغات در مراکز خرید

انواع استندها و کالاهای نمایشی

استندهای بازار پردازی

استندهای دایمی

بسته بندی

لیبل

طراحی جلد

موارد رعایت شده در آگهی تبلیغاتی

 

 

 

 

 

مقدمه

انسانها عاشق موجوداتند و از خود نمی پرسند که این موجودات از کجا می آیند و به کجا می روند و دیار اصلیشان کجاست.

مولوی عاشقی است که می گوید: نیستی اصل همه هستیهاست مانند هوا که به نظر هیچ می آید ولی همه بدو زنده اند هنر از قله بی رنگ سرچشمه می گیرد و بر دشتهای عالم صورت روان می شود که هاتف می گوید:

ز آب بیرنگ صد هزاران رنگ                    لاله و گل نگر در این گلزار

کلاً جان هنر که خودش یک شهود بی حساب حقیقت است در عالم جبروت زاده می شود. عالمی که آنجا، جاری نیست ما زمان نیست، صورت نیست، و اگر چیزی باشد خود معناست و خود این معنای محض عین زیبایی و نیکویی است که در گلشن راز آمده :

شراب و شمع و شاهد عین معناست                که در هر جلوه ای او را تجلی است

این معنی به آسمان ملکوت و فراختای خیال نزول می کند و این دنیای خیال ک عرصه نامتناهی دارد و در آنجا این معنی صورتی مناسب می پوشد و برای فرود به ارض عالم تن آماده می شود و در اینجاست که باید بگویم:

جان هنر از غیب الغیوب اندیشة هنرمند پای به عالم تماشا می گذارد و خلق را فرا می خواند که :

ای بستگان تن به تماشای جان روید         زیرا رسول گفت تماشا مبارک است

(دیوان شمس)

زبان تنها در بیان اندیشه ها و احساسات عادی و سطحی تواناست و به محض آنکه به احوال عمیق و لطیف باطنی می رسد سکوت می کند

چو بلبل روی گل بیند زبانش در حدیث آید       مرا در رویت از حیرت فروماندست گویایی

                 (سعدی)

اگر بگویم زبان برای بیان معانی وسیله ای بسیار ناقص است و ناتوان ستایش اغراق آمیز کرده ام چرا که زبان در آن ولایت هیچ کاره است. پس چه باید کرد و چاره چیست؟ چاره هنر است .

  • هنر می تواند آنچه را که به زبان عادی نمی توان گفت به زبان خود که آمیخته با هزار رمز و راز است بیان کند.
  • هنر استفاده کامل از وسیلة ناقص است (اسکاروایلد شاعر انگلیسی)

هنرمند نخست باید بداند که غوغای عالم درون را چگونه می توان با مردمان در میان نهاد و داغ سینه شرحه شرحه را چون لاله آشکار کرد. پس با هزار آرزو به نزد سر می رود که مرا از این تنگنای تنهایی رهایی بخش و راهی بنمای تا چگونه خود را به خلق بنمایم آخر من رسول جمالم و جبرئیل عشق بر من آیت ها آورده است که باید بر مردمان فرو خوانم.

هنرمند اصیل عاشق زیبائی است نه عاشق خویشتن و در سودای اعتلای هنر است نه در اندیشه نام و شهرت خویش و پروانه ایست که برگرد شمع جمال می گردد نه شمعی که خلق را به طوافغ گرد خویش فرا خواند.

و بزرگترین هنرمند که همة هنرمندان را در سلسله گیسوی پریشان خود اسیر کرده کسی نیست جز ایزدمنان.

که: با قلم موی باد و باران و جنبش خاک و گردش افلاک هردم هزاران نقش بر بوم زمین و آسمان می آفریند و رقص گستاخ و بی خیال امواج را زیبایی می بخشد.

و تو ای هنرمند سر به سجده او نهاده ای

و تو ای معلم هنر میدانی کیست؟


پیش گفتار گرافیک

واژه گرافیک از مصدری یونانی به معنای (نوشتن) می آید. ریشه آن در اصل بمعنای (خراشیدن)، (حک کردن) و (نقر کردن) است. گرافیک (Graphic) در زبان فرانسه مانند اسم دستور بمعنای منحنی و نمودار ریاضی به کار می رود. لغت انگلیسی و آلمانی آن Grapin میباشد که این لغت در انگلیسی کوتاه شده Graphic Farmula است. از لحاظ راه بندی هنرها، هنر گرافیک را شاخه ای از هنرهای تجسمی (پلاستیک) بشمار می آورند.

گرافیک زبانی تصویری است که برای ایجاد ارتباطی دیداری جهت انتقال پیامی خاص، از نشانه های بصری بهره می برد. آنچه اساس یک اثر گرافیکی را تشکیل می دهد «فرم» و رنگ است. آنچنان که در سایر هنرهای تجسمی، در گرافیک نیز «فرم» وظیفه اصلی و اساسی را در انتقال پیامی که اثر حامل آن خواهد بود، به عهده دارد. در یک کار خوب حتی نوشته ها و کلمات نیز از جهت «فرم» و تصویر خود مورد ارزیابی قرار گرفته و مؤثر خواهند بود. از این جهت میزان موفقیت یک اثر بستگی تام به کیفیت بهره گیری خلاقانه گرافیست از «فرم» دارد...

.

.

.

کارت ویزیت

کارت ویزیت موسوم به کارت ملاقات است که در اولین برخورد به انسانها کمک بسیاری می کند و خدمات و فعالیتهای آنها را معرفی می کند. کارت ویزیت یک کلمه انگلیسی است و برای تبلیغات مورد  استفاده قرار می گیرد. کارتهای ویزیت پیشینه ای ندارد و به مهرها و نشانه های پادشان قدیم برمی گردد. که آنها را پای هر فرمان خود می زدند و با گذشت زمان به کارت ویزیت تبدیل شد. کارتهای ویزیت با کوچکی و حجم که دارد ولی برعکس خیلی مهم هستند و معرف جا و مکان، شخص یا اشخاص (برای معرفی خود، شغل، خدمات و دسترسی به تبلیغات) هستند و که به صورت مفهومی و رنگ و ... کار می شوند و طراحیهای آنها با هم متفاوت است. در طراحی اشکال و رنگها دانسته یا ندانسته به کار برده می شوند. طراحی کارت ویزیت بستگی به موضوع شغل و فعالیت و استفاده از کارت دارد.

کارتهای ویزیت عموماً به دو دسته عمده کارتهای اداری و کارتهای شخصی تقسیم می شوند و اطلاعاتی از قبیل عنوان، اسم، آدرس، فعالیت و خدمات، شماره تلفن، ایمیل و گاهی اوقات هم سایت در آنها می آید و اگر هم آرم مخصوصی وجود داشته باشد می توان از آرم هم استفاده کرد و آنها را بر روی کارت آورد. معمولاً از کارت ویزیت به عنوان کارت شناسایی استفاده می کنند و نوع دیگری کارتهای ویزیت که قطع و اندازه آنها با کارت ویزیت های دیگر فرق می کند. کارت شناسایی است که برای پرسنل یک اداره یا شرکت و یا برای نمایندگان استفاده می شود و از این کارت فقط برای معرفی خود استفاده می کنند و این کارت همیشه پیش آنهاست. و برای طراحی آن هیچ محدودیتی وجود ندارد و معمولاً فقط اسم شخص و سمت آن را در آن مرکز نشان می دهد.

برای چاپ این کارتها عموماً از چاپ افست (4 رنگ) و چاپ سیلک (ته رنگ یا دو رنگ) استفاده می کنند و معمولاً بر روی مقواهای مختلف اعم از کلاسه، مات و براق، مقوای بافت دار، پلاستیک های فشرده پرس شده چاپ می شوند. و گاهی اوقات هم از مقواهای گرم پایین استفاده می شود و روکش های مختلفی همانند سلفون یا ورنی (مات و براق) روی آنها کشیده می شود تا به کارت زیبایی و دوام خاصی داده باشند....

.

.

.

بروشور

کاتالوگ از رسانه های چاپی هستند که هر کدام کاربردی ویژه دارند. معمولاً از این دو رسانه برای اطلاع رسانی و دادن آگاهی به مخاطبان استفاده می شود بیشتر بروشورها و کاتالوگها نیز جنبه تبلیغ تجاری دارند و اطلاعات و تصاویر مربوط به کالاهای تولید شده را ارائه می کنند.

بروشور : یک یا چندین برگ به هم پیوسته ای را با یکی از قالبهای تک برگ، آکاردئونی و یا صحافی شده به صورت مفتول و یا ته چسب که حاوی اطلاعات کلی درباره یک موسسه و یا یک کمپانی و یا کارخانه می باشد بروشور می گویند اطلاعات مندرج در یک بروشور عبارتست از معرفی اجمالی شرح عملکرد عنوان کلی فعالیت ها تولیدات و محصولات که معمولاً همراه با تصویر و نمودار در قالبی تشکیل و هر تشکیلات دیگر است. معمولاً نهاد روابط عمومی عهده دار تهیه بروشور می باشد اطلاعات یک بروشور می تواند اقتصادی، تجاری، صنفی، اجتماعی، سیاسی، حزبی و یا فرهنگی و هنری باشد. در تنظیم یک بروشور اعم از یک برگ، آکاردئونی و یا دیگر اشکال خلاقانه بایستی به موضوع مخاطب امکانات و کاربری آن توجه شود.

همانگونه که ذکر شد اطلاعات ارائه شده در بروشورها کلی جامع و مشروح هستند که با مطالعه آنها می توان اهداف روشها عملکرد و سمت و سوی موضوع بروشور را فهمید. بروشورها به تناسب پیغام و شرح و توضیح و کابردهایی که دارند در انواع قطعات شکلها تهیه ، چاپ و توزیع می شوند.

انواع بروشورها

بروشور تک برگی : این بروشور معمولاً در یک برگ که ممکن است اندازه های مختلفی داشته باشد گاهی یک رو و گاهی دو رو چاپ می شود به این بروشور یک کتی هم گفته می شود بروشورهای تک برگی (آگهی تک برگی) معمولاً در ابعاد زیر چاپ می شود 24*16.5 سانتی متر (وزیری) 6.5*14.5 سانتی متر (رقعی) 29*21 سانتی متر (رحلی) 22*11 سانتی متر (پالتویی) و...

بروشور دو برگی (دو کتی) : این بروشور از دو برگ دکت پیوسته تشکیل می شود که به آن دو کتی می گویند. این بروشور نیز در اندازه های مختلف چاپ می شود.

بروشور یک برگی تاشو : این بروشور در قطع بزرگ چاپ شده و به قطع کوچکتری تا می شود که به تناسب بزرگی آن ممکن است چندین تا بخورد تا به قطع مورد نظر درآمده و عرضه شود.

بروشور آکاردئونی : این بروشور در یک برگ دراز پشت و رو چاپ و سپس به شکل آکاردئونی و زیگزاگ تا می شود.

بروشور چند برگی : این بروشور نیز در قطع های مختلف کوچک و بزرگ چاپ شده و از وسط با مفتول به هم پیوند می خورد. تعداد صفحات این نوع بروشور کم است....

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق هنر گرافیک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.