زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه

اختصاصی از زد فایل دانلود پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه


دانلود پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه

 

مشخصات این فایل
عنوان: پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 30

این مقاله درمورد پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه می باشد.

خلاصه آنچه در پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه می خوانید :

تولید شیر
شیر پاستوریزه به روشهای مختلفی تولید می شود که بهترین روش آن تولید شیر پاستوریزه از روش H.T.S.T می باشد در این روش کیفیت شیر به نسبت روشهای دیگر بهتر حفظ می شود و همچنین سرعت در این روش بیشتر است در این شیوه از تولید شیر ، شیر به مدت 15 ثانیه به دمای 75 درجه سانتیگراد رسیده و سپس تا 4 درجه سانتیگراد سرعت می شود سپس به وسیله سپراتور چربی آن تنظیم شده و مقدار چربی اضافه آن به صورت خامه از شیر جدا می شود شیر صافی شده به بخش هموژنیزه رفته و چربی آن به صورت یکدست و مخروط کاملاً همگن در می آید و سپس نمونه ای از آن شیر به آزمایشگاه رفته تا از لحاظ کیفیت ، آلودگی و غیره مورد آزمایش قرار می گیرد و پس از تایید آزمایشگاه آماده بسته بندی و در انبارهای ذخیره می شود .

کاربرد محصول
کاربرد شیر را برای بهتر توضیح دادن به دو قسمت بخشی غذایی و بخش دارو سازی تقسیم می کنیم .
بخش غذایی : شیر در تولید انواع لبنیات نقش اصلی را ایفا می کند مواد غذایی مانند ماست ، کره ، پنیر ، خامه ، شیر خشک ، بستنی ، بر اثر فعل و انفعالاتی که با افزودن بعضی مواد به شیر صورت می گیرد ساخته می شوند که هر کدام بسته به نوع محصول به میزان معینی مواد افزودنی و شیر و حرارت نیاز دارتد .
بخش داروسازی : از شیر در صنایع دارو سازی برای ساخت آنتی بیوتیکها و داروهای بیولوژیکی و همچنین داروهای مرحله ای استفاده می شود به این ترتیب که شیر را به مواد اولیه اش تجزیه می کنند و سپس این مواد را بر روی مدل های انسانی و همچنین حیوانت آزمایشگاهی آزمایش کرده و از نتایج آن در ساخت داروهای جدید استفاده می کنند .

کالاهای رقیب
از لحاظ اینکه بشر یک ماده غذایی غنی و کاملترین نوشیدنی می باشد دارای رقبای زیادی در مواد غذایی می باشد مانند : انواع سبزیجات و میوه جات و پروتئین ها و گوشت که هر کدام به نسبه سهمی از مواد خوراکی افراد را تامین می کنند.
همچنین به دلیل وجود دامداریهای مستعد در سطح کشور و وجود و آب و هواهای گوناگون باعث تولید شیر در تمام طول سال می باشد که این خود رقیبی برای کالای ما می باشد .

بررسی های فنی ( انتخاب تکنولوژی مناسب )
الف ـ تحویل شیر و توزیع
شیرهای تحویل گرفته شده از دامداران در بخش تحویل شیر که متشکل از یک سیستم می باشد از لحاظ مقدار وزن مخصوص اسیدیته و چربی شیر اندازه گیری شده و در تانک های حجیم ذخیره می شود و لازم به ذکر است که دمای شیر در مخازن تا دمای 4 درجه سانتیگراد پایین آورده می شود .
ب ـ پاستوریزاسیون
پاستوریزاسیون عبارت است از رساندن یک ماده غذایی به دمائی که کلیه میکروبها پاتوژن یا بیماری زا و قسمت اعظم میکروبهای غیر پاتوژن آن از بین برود . برای پاستوریزاسیون شیر روشهای مختلفی وجود دارد مانند : H.T.S.T-U.H.T- L.T.L.T اما روشی که تقریباً اکثر کارخانجات با آن روش شیر را پاستوریزه می کنند H.T.S.T می باشد در این روش شیر بمدت 15 ثانیه به دمای 75 درجه سانتیگراد رسیده و تا 4 درجه سانتیگراد سرد می شود .
ج ـ تنظبم چربی
در این قسمت مقدار چربی شیر بوسیله دستگاه سپراتور تنظیم می شود به این صورت که مقدار چربی شیر را به حد استاندارد رسانده ( 5/2درصد ) و چربی اضافه را به صورت خامه در مخزن ذخیره می کنند .
د ـ همورژنیزاسیون
شیرهای تحویلی بعد از تنظیم چریزتوسط سپراتور و عبور از پاستوریزاتور با دمای 67 درجه سانتیگراد از دستگاهی بنام هموژنابزر عبور کرده و هموژرنیزه می شود .
هموژرنیزاسیون چربی شیر عبارتند از : همگن و امولسیون شدن چربی در حجم کل شیر بطوری که گویچه های چربی کوچکتر شده و به سطح شیر نمی آیند .
ز ـ آزمایشگاه
نمونه ای از شیرهای آماده شده به آزمایشگاه رفته و از نقطه نظر های مختلفی مانند میکروبی بودن و وزن مخصوص چربی و اسیدیته مورد آزمایش قرار می گیرند.
ذ ـ ذخیره سازی
شیرهای سالم در تانگهای حجیم در سردخانه ها به مدت 24 ساعت نگهداری می شوند و پس از آزمایش مجدد و اطمینان از آلوده نبودن آنها در مخازن ذخیره می کنند .

سیستم حسابداری
) تمام اقلام به هزار ریال)
برای ساخت کارخانه با توضیحات قبلی نیاز به یک زمین 10000 متر مربع می باشد که قیمت آن 1000000 می باشد برای ساخت محوطه ها خیابان کشی ها ، پارکینگ و فضای سبز و همچنین حصارکشی دور زمین 105000 سرمایه گذاری لازم است ، همچنین برای ساخت سالن های تولید و انبارها تعمیرگاه ، تاسیسات ، آزمایشگاه و همچنین ساختمانهای اداری و قسمت های نمازخانه و غذا خوری به صورت کلی 533600 هزینه و سرمایه گذاری لازم است.
ماشین آلات و تجهیزاتی که در این کارخانه مورد استفاده قرار می گیرد 90 درصد از داخل کشور تامین شده اند که قیمت کلی آن 64442/8 می باشد تاسیساتی که در این کارخانه به کار رفته 352965 هزینه برده است . مواد اولیه ای که در این کارخانه مورد استفاده قرار می گیرد سالیانه 9100 تن شیر خام می باشد که قیمت کلی آن 1501500 می باشد . هزینه ای که صرف آب ، برق ، سوخت مصرفی کارخانه می شود 14403 می باشد .
نگهداری دستگاهها و تعمیر آنها هزینه ای را در بر می گیرد که در کل به صورت سالیانه 82490/64  ریال برآورد می شود . این کارخانه 50 نفر پرسنل دارد که هر کدام به نسبت خود حقوق و مزایایی دارند که به صورت سالیانه و در کل هزینه پرداخت حقوق آنها 1109952ریال می باشد . هزینه مستهلک شدن دستگاهها و محوطه ها و همچنین ساختمانی در طول سال 105870/78 ریال می باشد تولید این کارخانه با برآورد تمام هزینه ها به صورت کلی در یکسال 9789684/02 ریال هزینه می برد .

وسایل اداری رفاهی
رستوران ـ سرویس بهداشتی ـ زمین
یک ساختمان یک طبقه با گنجایش 100 نفر برای پذیرایی از کارگران و
یک ساختمان 25 متری برای سرویس بهداشتی و یک زمین فوتبال .
ساختمان
1ـ سالن تولید: این ساختمان به صورت سوله بوده با مساحت 1200 متر مربع
2ـ ساختمان اداری: این ساختمان به صورت آپارتمان با مساحت 100 متر مربع
3ـ غذا خوری: این ساختمان از دو قسمت غذا خوری و استراحت گاه تشکیل شده که مساحت آن بالغ بر 210 متر مربع می باشد.
4ـ انبار: انبارها از دو بخش مواد اولیه و محصولات متشکل می شوند که جمعاً 550 متر مربع می باشند که انبار مواد اولیه 200 متر مربع است.
5ـ تاسیسات : در قسمت تاسیسات بخش های دیگری مانند آزمایشگاه با مساحت 50 متر و تعمیرگاه با مساحت 100 متر مربع و مابقی آن مختص به تاسیسات است .
6ـ تصویه خانه فاضلاب: این بخش یک اتاقک با مساحت 50 متر مربع می باشد.
7ـ سرویس بهداشتی: در بخش قبلی ذکر شده است.
8ـ نگهبانی: یک ساختمان تک اتاقی با مساحت 12 متر
9ـ پارکینگ: برای قسمت پارکینگ از فضاهای باز اطراف کارخانه استفاده می شود.
10 ـ زمین بازی: همانند بخش پارکینگ
مشخصات ماشین آلات و خط تولید
1ـ پاستوریزاتور
در کارخانجات صنایع شیر معمولاً از صفحات تبادل حرارتی به عنوان پاستوریزاتور استفاده می شود . این صفحات دارای شیرهائی در داخل هستند که مسیر شیرها با دمای متفاوت را مشخص می نمایند . از این جا که شیر در این سیستم به صورت ورقه نازکی درآمده و در سطح زیادی پخش می شود راندمان تبادل حرارتی بشدت بالا است . دستگاههای پاستوریزاسیون معمولاً از چند قسمت با دمای متفاوت ساخته شده است زیرا جهت پر فرایند دمای مناسب همان مورد نیاز می باشد بطور مثال شیر برای سپراتور می بایست دارای دمای 40 درجه سانتیگراد و جهت هموژنیزاسیون 67 درجه سانتیگراد و جهت پاستوریزه شدن 75 درجه سانتیگراد و در نهایت جهت ذخیره شدن 4 درجه سانتیگراد باشد هر پاستوریزاتور از یک مخلوط کن بخار و آب و یک بالانس تانک که بعنوان  کنترا کننده ورود شیر عمل می کند تشکیل شده است .

بخشی از فهرست مطالب پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه

مقدمه                                                                  4
تاثیرات شیر در انسان و جامعه                                        4
بررسی اقتصادی طرح                                                7
تولید شیر                                                              7
کاربرد محصول                                                      7
کالاهای رقیب                                                           8
بررسی فنی                                                            8
سیستم حسابداری                                                       10
وسایل اداری ورفاهی                                                  11
 مشخصات ماشین آلات وخط تولید                                     12
تاسیسات                                                               15
مواد اولیه                                                              20
برآورد هزینه آب , برق وسوخت مصرفی                             21
بر آورد هزینه های تعمیرات و نگهداری                              22
بر آورد هزینه استهلاک                                           23
هزینه های تولید سالیانه                                               23
هزینه های قبل از بهره برداری                                       24
چارت سازمانی                                                        25
بر آورد حقوق و دستمزد                                              25
قیمت تمام شده محصول                                               


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه مالی شرکت شیر پاستوریزه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.