زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درمورد تجارت و قاچاق انسان

اختصاصی از زد فایل دانلود تحقیق کامل درمورد تجارت و قاچاق انسان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کامل درمورد تجارت و قاچاق انسان


دانلود تحقیق کامل درمورد تجارت و قاچاق انسان

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 44
فهرست و توضیحات:

چکیده

مقدمه

فصل اول – کلیات

الف – تعریف قاچاق انسان :

ب – تعریف فحشاء :

ج – پیشینۀ تاریخی

د - در سایر مناطق جهان

2 – ویژگی ها و سایر اقسام جرم قاچاق انسان  

الف - شروع با جرم قاچاق انسان

ب – از نظر صلاحیت رسیدگی بر جرم قاچاق انسان

ج – از نظر سازمان یافتگی و فرا ملی بودن جرم قاچاق انسان

د -  از نظر موضوع و نحوۀ ارتکاب و طبع قضایی جرم قاچاق انسان :

ه – سایر اقسام جرم قاچاق انسان

1 – قاچاق انسان به قصد برداشت اعضاء و جوارح بدن

2 – قاچاق انسان برای بردگی و ازدواج

فصل دوم

عوامل اساسی ایجاد پدیده قاچاق انسان

الف – عوامل مربوط به قربانیان قاچاق انسان :

1 – فقر اقتصادی و گسترش آن

2 – وضعیت خانوادگی و نابسامانی های آن

3 – فقر فرهنگی

ب – عوامل مربوط به قاچاقپیان دلالان

1 – منفعت کلان و سودآور بودن قاچاق انسان

2 – سوء استفاده از عملکرد نهادهای عدالت کیفری

ج – طرق اغفال قربانیان قاچاق انسان

د – پیامدهای فردی

فصل سوم

سیاست کیفری ایران و برخی نظامات کیفری در قبال مبارزه با قاچاق انسان

الف – مبارزه با قاچاق انسان در ایران

ب -کیفیت ضمانت اجراهای پیش بینی شده در جرم قاچاق انسان :

ب – مسئولیت کیفری مرتکبین جرم قاچاق انسان :

1 - مسئولیت کیفری اشخاص حقیقی در جرم قاچاق انسان :

2 - مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی در جرم قاچاق انسان :

3 - جهات تشدید مجازات برای مرتکبین قاچاق انسان :

4 - مساعدت و همکاری و تعدد در جرم قاچاق انسان :

5 - معاونت در جرم قاچاق انسان :

6 - تعدد در جرم قاچاق انسان :

رویکرد نظامات مختلف کیفری در خصوص قاچاق انسان برای فحشاء و بهره کشی جنسی :

1 – منع جهانی قاچاق برای فحشاء و بهره کشی جنسی :

1 – جرم انگاری در اسناد و کنوانسیون های بین المللی :

تحلیلی بر کنوانسیون فعلی سازمان ملل در مورد قاچاق انسان

بخش یک – هدف، حوزه عمل و مجازات ها

بخش دو – حمایت از افراد قاچاق شده (ماده های 6 تا 8)

بخش 3 – پیشگیری، همکاری و دیگر مقررات (مواد 9 تا 13)

2 - جرم انگاری در قوانین سایر کشورها

نتیجه گیری

فهرست منابع و ماخذ

 

چکیده :

قاچاق انسان و به خصوص قاچاق زنان و کودکان که به بردگی عصرمدرن( modern Age slavery ) شهرت دارد یکی از موارد جرایم سازمان یافته است که از ابتدای دهه ی 1990 میلادی شدت یافته تا این که در سال های اخیر به یک معضل جهانی تبدیل شده است .

قاچاق انسان شکل جدید و امروزی برده داری و پدیده ای در حال رشد است و شکل و میزان و پیچیدگی آن دائم در حال تغییر است فلذا لزوم جرم انگاری قاچاق انسان در تمامی کشورهای جهان احساس می شود .

این نکته را نیز نباید از نظر دورداشت که افزایش قاچاق انسان در جهان به دلیل سودآوری کلان آن است .

در حال حاضر قاچاق انسان شامل این موارد است :

1- مبادله ی افراد جهت مهاجرانی که در کارگاههای کار سخت ، به کار بپردازند همچنین برای کارخانگی یا کشاورزی ؛      

2- ازدواج های اجباری یا فریب آمیز به صورت پستی یا سفارشی ؛

3- خرید و فروش زنان و کودکان برای روسپی خانه ها و کلوبهای رقص برهنه ؛

4- برداشت اعضا و جوارح ؛

5- فرزند خواندگی دروغین و غیر قانونی ؛

مقدمه

پدیده قاچاق انسان به انگیزه بهره کشی جنسی و یا بردگی و یا کار اجباری و یا برداشت اعضا و جوارح امروزه به یک معضل جهانی تبدیل شده و این قضیه باعث شده که اکثر کشورهای جهان اقدام به تصویب قوانین و اتخاذ تدابیری در زمینه جرم انگاری پدیده قاچاق انسان نمایند به طوری که اکثر کشورها به خاطر ارتباطی که این مسأله با کشورهای دیگر دارد با تشکیل کنفرانسها و گردهم آیی ها و با تصویب * و کنوانسیونها به صورت مشترک به اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از جرم قاچاق انسان پرداخته اند. تا جایی که حتی سازمان ملل را نیز مجبور به اتخاذ تدابیری در این مورد نموده در کنوانسیونهای مختلف برای کاهش و یا جلوگیری از این اعمال زشت اقداماتی انجام داده است کشور ما نیز که یک کشور اسلامی است بیش از پیش در معرفی معضلات ناشی از این جرم قرار گرفته و مسأله ای که می رود تا حیثیت نظام اسلامی را در جهان به باد می دهد از آنجا که ما مدعی اسلام و جامعه ای اسلامی هستیم بیشتر زیر ذره بین رسانه های خبری دنیا هستیم و در این مسأله نیز باید کوشاتر باشیم هر چند این مسأله در کشور ما جنبه تاریخی دارد اما بعد از انقلاب و خصوصاً در چند سال اخیر به علت رشد فقر بیش از اندازه و محدودیتهایی که برخی خانواده ها بیش از اندازه در تربیت فرزندان خود اعمال می کنند باعث فرار دختران از خانه و یا فروش دختران توسط سرپرست خانواده آنها شده و گسترش زمینه های قاچاق و شود آور بودن آن برای قاچاقچیان بیشتر از گذشته قاچاق دختران – زنان و پسران به انگیزه های مختلف را باعث شده است و مروری بر سایتها خبری و نشریات جهانی در طول چند سال اخیر خبرهایی که دل هر انسانی را به درد می آورد باعث سرافکندی کشورمان در جهان می شود دلیل ادعای ماست به خاطر اهمیت این موضوع و ضرورت اندیشیدن تدابیری فوری برای جلوگیری از پدید قاچاق انسان برخود لازم دیدم که دست به پژوهشی در این زمینه بزنم تا با روشن کردن ابعاد فاجعه راهکارهایی را ارائه دهم تا سهم خود را هر چند اندک جلوگیری از این معضل انجام داده باشم امیدوارم مسئولین محترم مملکتی توجهی به این مسأله بنمایند و در کاهش زمینه های بوجو.د آورنده این جرم اقدامات لازم را انجام دهند.

فصل اول کلیات

الف تعریف قاچاق انسان :

قاچاق انسان یک پدیده بسیار گسترده جهانی است و شاید اساسی ترین گام در جهت شناخت و جمع آوری اطلاعات در این خصوص ، تعریف کردن قاچاق انسان باشد. بنابراین محققان و سیاستگزاران کشورهای مختلف از جمله ایران و سازمان های بین المللی برای این که بتوانند رویکردهای خود را درباره قاچاق انسان هماهنگ کنند باید تعریف مشترکی از قاچاق انسان داشته باشند و در حقیقت مفهوم قاچاق انسان به عنوان یک مقولۀ بین المللی در همین سال های اخیر مطرح شده است. قاچاق انسان در ایران با توجه به قانون مبارزه با قاچاق انسان در ماده یک قانون فوق چنین تعریف شده است ؛ قاچاق انسان عبارت است از:

الف ) خارج یا وارد ساختن و یا ترانزیت مجاز یا غیرمجاز فرد یا افراد از مرزهای مشترک به اجبار و اکراه یا تهدید یا خدعه ونیرنگ و یا با سوء استفاده از قدرت یا موقعیت خو یا سوء استفاده از وضعیت فرد یا افراد یاد شده به قصد فحشاء یا برداشت اعضاء و جوارح ، بردگی و ازدواج.

ب ) با تحویل گرفتن یا انتقال دادن یا مخفی نمودن یا فراهم ساختن موجبات اخفاء فرد یا افراد موضوع بند
 ( الف ) این ماده پس از عبور از مرز با همان مقصود. همچنین براساس ماده ( 2 ) همین قانون ، اعمال زیر نیز در حکم قاچاق انسان محسوب می شود :

الف ) تشکیل یا اداره دسته یا گروه که هدف آن انجام امور موضوع ماده یک این قانون باشد.

ب ) عبور دادن ( خارج یا وارد ساختن و ای ترانزیت ) ، حمل یا انتقال مجاز یا غیرمجاز فرد یا افراد به طور سازمان یافته برای فحشاء یا سایر مقاصد موضوع ماده یک این قانون هر چند با رضایت آنان باشد.

ج ) عبور دادن ( خارج یا وارد ساختن و یا ترانزیت ). حمل یا انتقال غیرمجاز افراد به قصد فحشاء هر چند با رضایت آنان باشد. بنابراین با توجه به مواد یک و دو قانون فوق ، قاچاق انسان عبارت است از خارج ساختن یا ترانزیت مجاز یا غیرمجاز فرد یا افراد ( اعم از زن یا مرد ) از مرز کشور با توسل به اجبار و اکراه یا تهدید یا حیله و نیرنگ یا با سوء استفاده قاچاقچی از قدرت یا موقعیت خود یا وضعیت خاص فرد یا افراد یاد شده به قصد فحشاء و بهره کشی جنسی و اقتصادی یا برداشت اعضاء یا وادار کردن به بردگی اجباری یا ازدواج به طرق مذکور در قانون ، و همچنین عملیات غیر مستقیم کسانی که عالماً و عامداً در خارج از کشور ، مبادرت به تحویل گرفتن یا مخفی نمودن یا سبب اخفاء فرد یا افراد یاد شده را پس از عبور از مرز می نمایند ، و همین طور کسانی که مبادرت به تشکیل دسته یا گروه برای عبور دادن و انتقال مجاز یا غیرمجاز فرد یا افراد به طور سازمان یافته به قصد فحشاء و بهره کشی جنسی و اقتصادی می نمایند ، عملیات آنها نیز در حکم قاچاق انسان است. [1][1] علاوه بر این قاچاق انسان در سطح مجامع بین المللی نیز تعریف شده است. به این ترتیب در سال 1994 مجمع عمومی سازمان ملل متحد ، قاچاق زنان را اینگونه تعریف می کند : انتقال غیرقانونی و مخفیانه اشخاص در عرض مرزهای ملی ، عمدتاً از سوی کشورهای در حال توسعه و کشورهای دارای اقتصاد در حال گذر ، با هدف نهایی واداشتن زنان و دختران به وضعیت های بهره کشانه و ستمگرانه از لحاظ جنسی و اقتصادی به منظور سود به کارگیرندگان ، قاچاقچیان و سندیکاه های جنایتکار و نیز دیگر فعالیت های مرتبط با قاچاق نظیر کار خانگی و اجباری ، ازدواج دروغین ، استخدام مخفیانه و فرزند خواندگی دروغین. [2][2] همچنین در پروتکل الحاقی کنوانسیون پالرمو ، تحت عنوان پروتکل پیشگیری سرکوب و مجازات قاچاق اشخاص به ویژه زنان و کودکان مصوب سال ( 2000 ) قاچاق انسان با توج به ماده سه آن ، چنین تعریف شده است : قاچاق انسان شامل

استخدام ، انتقال ، حمل و نقل ، پناه دادن یا دریافت اشخاص به وسیله تهدید یا به کارگیری زور یا دیگر اشکال

 تحمیل ، آدم ربایی ، تقلب ، فریب ، سوء استفاده از قدرت یا موقعیت یا منافع جهت کسب رضایت فردی که بر شخص دیگری کنترل دارد ، به منظور بهره کشی جنسی ، کار یا خدمات اجباری بردگی یا رویه های مشابه بردگی و بیگاری یا برداشتن اندام های بدن است و همچنین در کنوانسیون اتحادیه آسیای شرقی برای همکاری منطقه ای ( سارس ) راجع به پیشگیری و مبارزه با قاچاق زنان و کودکان برای روسپیگری که در سال ( 2002 ) در پایتخت نپال به تصویب رسیده است ، قاچاق انسان با توجه به بند سه ماده یک ، این گونه تعریف شده است ؛ قاچاق انسان عبارت است از : انتقال و خرید و فروش زنان و کودکان در درون و بیرون کشورها برای بهره کشی با استفاده از پول یا سایر مزایا اعم از این که با رضایت یا بدون رضایت شخص باشد. [3][3] بدین لحاظ مشاهده می شود که کنوانسیون سارس ، انتقال و خرید و فروش زنان و کودکان در داخل کشورها را نیز از مصادیق قاچاق انسان می داند و از این لحاظ کامل تر از مادتین یک و دو قانون مبارزه با قاچاق انسان کشورمان است که فراملی بودن و بین المللی بودن امر نقل و انتقال انسان را از ارکان تشکیل دهندۀ این جرم محسوب می دارد. و علاوه بر این نیز تعریف مندرج در قانون مبارزه با قاچاق انسان با تعریفی که در پروتکل پالرمو در خصوص قاچاق انسان آورده است ، مشابه می باشد و می توان گفت که از آن اقتباس شده است.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید

دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درمورد تجارت و قاچاق انسان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.