زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله خاک و ما

اختصاصی از زد فایل مقاله خاک و ما دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله خاک و ما


 مقاله خاک و ما

دانلود مقاله خاک و ما

نوع فایل Word دانلود انواع تحقیق

تعداد صفحات : 76

فهرست محتوا

  • بخش اول
  • خاک را دریابیم
  • آغازه (1)
  • شناخت خاک 
  • شناخت خاک 
  • عوامل گوناگون محیطی و تأثیر آنها در تحول و تشکیل خاک 
  • الف:عناصر آب وهوایی 
  • 1- رطوبت: 
  • 2- دما 
  • 3- باد 
  • ب: موجودات زنده 
  • 1- گیاهان 
  • هوموس چیست؟ 
  • هوموس های اسیدی یا نارس( خام) ، قهوه ای، و خاکستری 
  • هوموس های اسیدی: 
  • هوموس های قهوه ای: 
  • هوموس های خاکستری: 
  • 2- جانوران 
  • موجودات ذره بینی و حیوانات کوچک خاکزی 
  • 1- فلورا = باکتری ها و قارچها 
  • 2- فونا- کرم، هزارپا، موش، خرگوش و .... 
  • ج: نوع سنگها 
  • د: آبهای زیرزمینی 
  • ه: ناهمواریها 
  • و: انسان 
  • ز: زمان 
  • ( 2)
  • تغییرات منفی خاک 
  • 1- کم شدن ذخیره بازی و موادغذایی درخاک 
  • الف: بارندگی و آبیاری زیاد 
  • عمودی: 
  • افقی: 
  • راههای جلوگیری از کم شدن ذخیرة بازی و موادغذایی 
  • 2- سفت وسخت شدن زمین مزروعی 
  • 3- کاهش یا نابودی هوموس خاک 
  • تأثیرات مختلف هوموس 
  • عوامل کاهندة هوموس 
  • راههای حفظ و افزایش هوموس خاک 
  • 1- راههای جلوگیری از کاهش هوموس: 
  • الف: خودداری از شخم های متعدد و بیش از اندازه 
  • ب: خودداری از آتش زدن بقایای گیاهی 
  • ج: خودداری از کشت گیاهان وجینی به صورت متمادی در یک زمین 
  • د: خودداری از مصرف بقایای گیاهی بعنوان ماده سوختنی
  • ه: خودداری از چرانیدن احشام در زمین پس از جمع آوری محصول 
  • 2-راههای افزایش مستقیم و غیرمستقیم هوموس 
  • - تقویت خاک توسط «کودسبز» 
  • - شخم زدن زمین کلش گندم و جو 
  • -ریختن کلش و ساقه های گندم و جو و برنج روی سطح زمین 
  • 4- روئیدن علفهای هرز 
  • راههای ورود علفهای هرز به زمین 
  • - علل افزایش بیش از حد علف های هرز در زمین مزروعی 
  • عدم رعایت تناوب در کشت 
  • شخم نامناسب با ابزارقدیمی 
  • - ناکافی بودن آب آبیاری 
  • 5- آلودگی خاک 
  • چه خاکی آلوده است؟ 
  • آلوده کننده های خاک کدامند؟ 
  • الف- صنعتی : 
  • ب: زباله ها و فاضلاب ها 
  • ج: آلاینده های کشاورزی: 
  • کودهای شیمیایی: سموم: 
  • راههای پیشگیری از آلودگی های کشاورزی (3)
  • شور و قلیایی شدن خاک ها 
  • چه خاکی شور یا قلیایی است؟ 
  • عوامل شوری یا قلیایی بودن خاک 
  • مقایسه خاک شور باخاک قلیایی 
  • نمک های زیان آور و بی ضرر خاک 
  • چگونگی شور و قلیایی شدن خاک ها: 
  • - شور و قلیایی شدن طبیعی: 
  • - در مناطق خشک: 
  • شور و قلیایی شدن مصنوعی 
  • - در مناطق مرطوب: 
  • آبها چگونه شور می شوند؟ 
  • طبقه بندی آبهای شور 
  • (1) کمی شور: 
  • (2) متوسط شور: 
  • (3) زیادشور: 
  • (4) بسیار زیاد شور : 
  • تأثیرات نامطلوب شوری خاک 
  • الف تأثیر شوری برکمیت و کیفیت محصول 
  • ب: تأثیر شوری درنامساعدشدن شرایط زیست و پیشروی کویر بخش دوم
  • «عمران کویر»
  • شورِ 
  • شیرین
  • آغازه
  • (1) 
  • اصلاح خاک 
  • اقدامات لازم جهت اصلاح خاک 
  • 1- احداث شبکه های زهکشی 
  • انواع زهکش ها 
  • -زهکشی جویی 
  • - زهکشی چاهی 
  • 2 – جمع کردن قشر نمکی 
  • 3- شخم زدن وکرت بندی زمین 
  • 4- آماده سازی داخل کرتها 
  • 5- استفاده از موادمعدنی اصلاح کننده 
  • 6- شستشوی خاک با آبیاری زیاد با آب شیرین 
  • زمان مناسب برای شستشو 
  • 7- دادن کودهای آلی و معدنی به زمین 
  • مصرف کودهای آلی 
  • 8- انتخاب و کاشت گیاهان آبادکننده 
  • - یونجه : 
  • - جوزمستانی: 
  • - جو: 
  • - پنبه: 
  • - برنج کاری: 
  • 9- انتخاب روش صحیح کشت و آبیاری 
  • 1-روش کرتی کشت و آبیاری 
  • 3- روش کشت و آبیاری نشتی 
  • مقایسه روش کرتی و نشتی: 
  • معایب روش کرتی: 
  • راهکار مناسب جهت بکارگیری روش کرتی و نشتی 
  • - روش کشت و آبیاری پشته ای 
  • 10- آبیاری به اندازه و به موقع 
  • (2)
  • تداوم اصلاح
  • 1- جلوگیری از شورشدن مجدد خاک های اصلاح شده 
  • 2- جلوگیری از پیش روی کویر 
  • خاک های شور ایران و چگونگی شورشدن آنها 
  • علل شوری خاک در ایران 
  • طبیعی: 
  • عوامل مصنوعی( انسانی) 
  • منابع :
  • منابع نوشتاری : 

دانلود با لینک مستقیم


مقاله خاک و ما
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.