موضوع: کاربرد انبار با اتمسفر کنترل شده در نگهداری محصولات کشاورزی
نوع فایل های ضمیمه: word (قابل ویرایش) و PDF تعداد صفحه: 39
کد محصول: 1000-1-28
توضیحات: این مطلب شامل تاریخچه کاربرد انبار با اتمسفر کنترل شده در جهان، تعاریف اصطلاحات، کاربرد متداول انبار با اتمسفر کنترل شده برای میوه ها و سبزی ها، تاثیر اکسیژن و دی اکسید کربن بر محصولات کشاورزی، ساختمان انبار با اتمسفر کنترل شده، کنترل دما و رطوبت و تجهیزات کنترلی، کنترل میزان گازها و تجهیزات کنترلی شامل برخی جاذب ها، عملیات قبل از انبار کردن شامل درجه بندی، جابه جایی و بارگیری و عملیات پیش انباری مثل شوک دی اکسید کربن و سرمادهی، کنترل فرآیند رسیدگی میوه در انبار، اثرات انبار با اتمسفرکنترل شده بر روی طعم، کیفیت و فیزیولوژی محصولات خوراکی و اثر انبار با اتمسفر کنترل شده روی آفات و بیماری ها می باشد.
قابل استفاده برای دروس: اصول بسته بندی مواد غذایی، اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، اصول مهندسی صنایع غذایی 1 و2
قیمت (تومان): 5000
بازدید کننده محترم در صورتی که این محصول را نمی پسندید می توانید به بانک تحقیق و پروژه صنایع غذایی زیر مراجعه فرمایید.
بانک تحقیق و پروژه صنایع غذایی
دانلود پروژه - کاربرد انبار با اتمسفر کنترل شده در نگهداری محصولات کشاورزی