زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله نقد و بررسی ادبیات و ادیبان

اختصاصی از زد فایل مقاله نقد و بررسی ادبیات و ادیبان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله نقد و بررسی ادبیات و ادیبان


مقاله نقد و بررسی ادبیات و ادیبان

دانلود مقاله نقد و بررسی ادبیات و ادیبان

نوع فایل : Word

تعداد صفحات : 100

شرح و پیشگفتار

این مقاله در مورد نقد و بررسی ادبیات و ادیبان می باشد. 

مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله نقد و بررسی ادبیات و ادیبان


فرانسیس اسکات فیتز جرالد ( 1940- 1896 ) در خانواده های پرهیزگار و کاتولیک به دنیا آمد . ایمانش را از کف داد و از اینکه کلیسا کتابهایش را تحریم کرد ، رنج بسیار برد . شاید به همین دلیل است که من کتاب شب لطیف است را با حرارت بیشتری پذیرا شدم تا گتسبی بزرگ را که عموماً بهترین کار او شمرده می شود . کتاب اول اساساً داستانی اسرار آمیز است ( کی ، کی را کشت ؟ ) با طرحی هیجان انگیز و پایانی دراماتیک ؛ هزاران کتاب از این نوع وجود دارد . کتاب دیگر ، نتیجه تلاش دلیرانه مرد ایرلندی....(ادامه دارد)

2- قلمرو فاکنز
فاکنر از اولیس جیمز جویس به راه افتاد و در جاده تنباکوی ارسکین کالدول پیش رفت . او جریان سیال ذهن را در طبقه کاملی از مردم ساکن میسی سی پی دبنال کرده و با عریان کردن جسم و جان آنان ، تاریخچه و زوالشان را ضبط می کند او که آثار بالزاک را بسیار خوانده بود ، خود به نوشتن کمدی انسانی گوشه ای از ایالات متحده پرداخت . این بخش در واقع لافایت بود و مرکز آن شهر اکسفورد جایگاه پر افتخار دانشگاه می سی سی پی لیکن فاکنر این شهر را جفرسن خواند و این بخش را یوکناپاتافا نام داد ؛ واژه ای که به قول خود او ، از آن سرخپوستان چیکاسا است و چنین معنا می دهد : « آب در جلگه ها به آرامی روان است . » و این توصیف مصداق کاملی از کتابهای اوست . فاکنر برای این « بخش تخیلی » خود جمعیتی برابر 9313 سیاه پوست و 6298 سفید پوست....(ادامه دارد)

ارنست همینگوی
من هیچ نویسنده ای را مانند ارنست همینگوی نمی شناسم که در وجود او ، زندگی و ادبیات بدین گونه تنگاتنگ ، عجین شده باشد . در برفهای کلیمانجارو زنی به شوهرش می گوید : « تو کاملترین مردی هستی که من تا حالا شناخته ام»
کسی شاید به همینگوی چنین تعارفی کرده باشد و این سخن هرگز از خاطرش نرفته است . او می خواست نویسنده شود اما از اینکه نویسنده ای دمدمی مزاج و بی اصالت باشد ، از خود شرم داشت . در این اندیشه بود که نویسندگی را با رفتار و کردار پیوند زند و تفکر را با عمل مردانه ـ سخن مردان واقعی ـ زندگی بخشد . صدها حادثه این فصل به ویژه مرهون پژوهش کارلو بیکر Carlos Baker با عنوان « ارنست همینگوی : داستان یک زندگی » است .حادثه را از سر گذرانده بود ، قهرمان دو جنگ جهانی ، شکارچی پیروز کوسه ماهی و شیر بود و پرقدرت ترین قصه های ....(ادامه دارد)

تی اس الیوت
1- شاعر
یکی از نیاکانش ، آنرو الیوت از قاضیان محاکمات جادوگران شهر « سلیم » بود . یک از عموزاده هایش ، چارلز دبلیو . الیوت ، مدت چهل سال ( 1909 – 1869 ) ریاست دانشگاه هاروارد را به عهده داشت و در ضمن مبتکر « قفسه یک متر و نیمی اثار کلاسیک هاروارد » بود . این نیاکان نیوانگلندی برای تی . اس . الیوت پیوریتنیسم ، یکتاپرستی و فرهیختگی برجای گذاشتند. پدر بزرگش به سنت لوئیس نقل مکان کرد و در آنجا بود که در سال 1888 توماس استرنزالیوت به دنیا آمد .
نامش وی را به هاروارد کشاند و مدت هشت سال ( 14-1906 ) دانشجوی دوره لیسانس و دکترا در هاروارد بود . ( در این فاصله مدت دو سال هم برای مطالعه به فرانسه و آلمان رفت و سپس به تحصیلاتش ادامه داد . ) در هاروارد برای کلاس درس « ایروینگ بابیت » نامنویسی کرد و همعقیده با او مخالفت....(ادامه دارد)

2- محافطه کار
در ناله الیوت حسی تسلی بخش وجود دارد . جهان و جانهای مبارز آن ، در برابر آرزوهای بزرگ و امیدهای پر شور ، فروتنانه زانو می زنند و سر بر خاک می سایند . شاید خراب آباد سوگند کارمند بانکی باشد که هر روز با بیرازی به سر کار می رود ، چتری بالای سر می گیرد یا از زیر باران می گریزد و خود را با تجسم در بار الیزابت یا تالارهای با شکوه گرم می کند . معاصران این شاعر جدید را این گونه توصیف کرده اند : « بلند بالا ، خمیده ، با گونه هایی گود افتاده ، در لباس رسمی و مناسب حرفه روزانه اش در بانک لوید . . . معمولاً ساکت با لباس رسمی و مناسب حرفه روزانه اش در بانک لوید . . . معمولاً ساکت با لبخندی بر لب که هم دوستانه بود و هم محجوب . . . ویژگیهای چهره متین و عقاب گونه و هیکل آراسته اش در لباس سنتی با کلاهی لبه دار ، کت سیاه و شلوار راه راه ، بسیار جلب توجه می کرد . » الیوت این گونه خود را توصیف می کرد : « قد و بالای کارمندی» از را پاوند در کتاب ....(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


مقاله نقد و بررسی ادبیات و ادیبان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.