زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر نان

اختصاصی از زد فایل پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر نان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی و بیاتی نان ، رشته صنایع غذایی

29 صفحه اسلاید ، با بک گراند گندمی

 

برخی عناوین :

مقدمه :

گندم مهمترین محصول کشاورزی ایران و جهان و نان حاصل ازگندم غذای اصلی مردم است.

لیزین اسیدآمینه محدود کننده غلات و متیونین اسیدآمینه محدودکننده حبوبات و دانه های روغنی است در نتیجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه های روغنی می توان کمبود و لیزین را برطرف کرد.

برجسته ترین منبع پروتئین از میان حبوبات و دانه های روغنی سویا می باشد

هدف از این تحقیق ، بررسی برطرف کردن کمبود بعضی اسید آمینه ها(لیزین) در غلات با استفاده از سویای اصلاح شده با ترکیبات احیا کننده ،اکسید کننده و امولسیفایرها و سپس بررسی تاَثیر آرد سویای اصلاح شده بر حلالیت پروتئین های گندم، خواص رئولوژیک ، رنگ ، طعم ،بافت و بیاتی نان می باشد.

مروری بر تحقیقات انجام شده:

اهداف اصلاح پروتئین های غذایی

انواع متداول آرد سویا:

فرایند تجاری تهیه آرد بی روغن سویا

انواع و اهمیت پروتئین های آرد گندم

بیاتی نان:

جداول و ازمایشات

نتیجه گیری

پیشنهادات


دانلود با لینک مستقیم


پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر نان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.