مقاله با عنوان مدیریت دانش وبررسی ارتباط آن با توانمندی های تکنولوژیکی در صنعت غذایی ایران به صورت کامل و با فرمت پی دی اف
چکیده:
در این مقاله سعی داریم نتایج حاصل از بررسی ها وتحقیقات میدانی واز طریق مدل مفهومی انجام شده، در مورد ابعاد هشتگانه مدیریت دانش وابعاد
فرعی واصلی سطوح توانمندی های تکنولوژیکی در گروه تولیدی وصنعتی زرماکارون بررسی ومورد تحلیل قراردهیم.در ابتدا مفاهیم و تعاریف مورد نظر
بطور خلاصه مرور شده،سپس با مدل پاندا وراماناسن ابعاد سطوح توانمندی های تکنولوژیکی که دارای 3 بعد اصلی و 9 بعد فرعی ودارای 33 شاخص
میباشد، تعیین، وشکاف سطوح تکنولوژیکی را مشخص نموده ایم.در ادامه مقاله با بررسی مدیریت دانش در این بنگاه توسط مدل پروبستی اتال که
دارای 8 بعد و 33 شاخص میباشد،ابعاد هشتکانه مشخص گردیده است ونقاط ضعف وقوت این ابعاد در این بنگاه نمایان گردیده است.
مقاله مدیریت دانش وبررسی ارتباط آن با توانمندی های تکنولوژیکی در صنعت غذایی ایران