پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی ،34 صفحه اسلاید
( توجه فایل ورد این موضوع نیز در سایت وجود دارد )
فهرست مطالب :
- برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
- 1. توصیف فرآورده
- جدول توصیف فرآورده بستنی
- 2. فرآیند تولید
- 3. شناسایی و ارزیابی مخاطره ها و تعیین CCPs
- شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی
- CCPs که در فرآیند تولید بستنی در شرکت … شناسایی شد.
تو صیف فراورده
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید
پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی