نام محصول : مربا و مارمالاد
ظرفیت : ۶۰۰ تن در سال
مواد اولیه عمده : انواع میوه سردرختی شامل به، سیب، بهارنارنج، آلبالو، زرشک، پرتقال، بالنگ، گیلاس، زردآلو، هلو، تمشک، زغال اخته، گلابی و .. ، شکر، اسیدسیتریک، جوهر لیمو،
تعداد اشتغالزایی : ۱۵ نفر
فهرست مطالب :
- معرفی محصول
- نام و کد محصول
- شماره تعرفه گمرکی
- ارائه استاندارد های محصول
- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول
- موارد مصرف و کاربرد
- طبقه بندی محصول
- کالای قابل جانشین
- بسته بندی محصول
- مشخصات فنی و خواص محصول
- وضعیت عرضه و تقاضا
- بررسی ظرفیت بهره برداری
- وضعیت طرح های جدید
- بررسی روند واردات محصول
- بررسی روند مصرف
- بررسی روند صادرات محصول
- بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
- وضعیت تقاضا
- بررسی اجمالی تکنولوژی ،مواد اولیه و روش تولید
- مواد اولیه
- فرمولاسیون تهیه مربا
- مراحل تولید مربای صنعتی
- برآورد حجم سرمایه گذاری
- زمین
- محوطه سازی
- ساختمان سازی
- ماشین آلات و تجهیزات
- تاسیسات
- ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
- وسایل نقلیه
- لوازم اداری
- هزینه های قبل از بهره برداری
- هزینه های پیش بینی نشده
- محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت
- میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و قیمت آن
- نیروی انسانی مورد نیاز
- محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرژی سالیانه
- استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت
- تعمیرات و نگهداری
- محاسبه اجزاء و میزان سرمایه در گردش
- هزینه های تولید سالیانه
- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
- منابع و مراجع مطالعاتی
ظرفیت : ۶۰۰ تن در سال
مواد اولیه عمده : انواع میوه سردرختی شامل به، سیب، بهارنارنج، آلبالو، زرشک، پرتقال، بالنگ، گیلاس، زردآلو، هلو، تمشک، زغال اخته، گلابی و .. ، شکر، اسیدسیتریک، جوهر لیمو،
تعداد اشتغالزایی : ۱۵ نفر
فهرست مطالب :
- معرفی محصول
- نام و کد محصول
- شماره تعرفه گمرکی
- ارائه استاندارد های محصول
- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول
- موارد مصرف و کاربرد
- طبقه بندی محصول
- کالای قابل جانشین
- بسته بندی محصول
- مشخصات فنی و خواص محصول
- وضعیت عرضه و تقاضا
- بررسی ظرفیت بهره برداری
- وضعیت طرح های جدید
- بررسی روند واردات محصول
- بررسی روند مصرف
- بررسی روند صادرات محصول
- بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
- وضعیت تقاضا
- بررسی اجمالی تکنولوژی ،مواد اولیه و روش تولید
- مواد اولیه
- فرمولاسیون تهیه مربا
- مراحل تولید مربای صنعتی
- برآورد حجم سرمایه گذاری
- زمین
- محوطه سازی
- ساختمان سازی
- ماشین آلات و تجهیزات
- تاسیسات
- ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
- وسایل نقلیه
- لوازم اداری
- هزینه های قبل از بهره برداری
- هزینه های پیش بینی نشده
- محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت
- میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و قیمت آن
- نیروی انسانی مورد نیاز
- محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرژی سالیانه
- استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت
- تعمیرات و نگهداری
- محاسبه اجزاء و میزان سرمایه در گردش
- هزینه های تولید سالیانه
- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
- منابع و مراجع مطالعاتی
طرح توجیهی تولید مربا از محصولات سر درختی