زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله سازمان های چابک

اختصاصی از زد فایل دانلود مقاله سازمان های چابک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سازمان های چابک


دانلود مقاله سازمان های چابک

 

مشخصات این فایل
عنوان: سازمان های چابک
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 14

این مقاله درمورد سازمان های چابک می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از سازمان های چابک

تحولات تئوری های تولید
1-
اتوماسیون و تولید انبوه: در عصر تولید انبوه تقاضا نسبتاً بالا و شرکت ها از عرضه و پوشش کامل تقاضا ناتوان بودند، به همین دلیل به انبار نمودن موجودی ها می پرداختند. قیمت به عنوان عامل مهمی که ترجیحات مصرف کننده را تعیین می کرد مطرح بود و تنها هدف تولیدکنندگان، تولید انبوه کالاها در قیمت های پایین بود. این شیوه تولید در حوالی دوره های جنگ جهانی تا سالهای 1970 به عنوان شیوه غالب تولید شناخته می شد.
2- افزایش انتظارات و حق انتخاب مشتری (عصر کیفیت): در اواخر سالهای 1970 و اوایل دهه 80 ، توجه به سلیقه های مشتری و احترام به حق انتخاب وی مطرح شد. در این دوره قیمت همچنان به عنوان یک عامل رقابتی مهم شناخته می شد و تمرکز بسیار زیادی بر کیفیت صورت .....(ادامه دارد)

تعریف چابکی:
چابکی(agility) عبارت است از، شناسایی موفق مبانی رقابت (سرعت، انعطاف پذیری، نوآوری، کیفیت و سودآوری)، انسجام منابع، و اقدامات مناسب در محیط دانش و دارای تغییرات سریع بوسیله فراهم کردن محصولات و خدمات مشتری پسند.
تولید چابک، یک سیستم تولید با قابلیت های فوق العاده (قابلیت های داخلی: تکنولوژی های سخت افزاری و نرم افزاری، نیروی انسانی و مدیریت آموزش دیده) برای رسیدن به تغییرات سریع بازار (سرعت، انعطاف پذیری، مشتریان، و پاسخگویی) است. سیستم تولیدی که به سرعت بین مدلهای محصول (سرعت و پاسخگویی) یا بین خطوط تولید جا به جا شده (انعطاف پذیری) و به تقاضای مشتری (نیازها و خواسته .....(ادامه دارد)

مدیریت شایستگی های اساسی (core competence managment)
شایستگی های اساسی نیروی انسانی عبارت است از مهارت ها، دانش، رفتارها و تجربیات. با سرمایه گذاری در آموزش و تربیت نیروی انسانی می توان شایستگی های اساسی افراد سازمان را افزایش داد. نیروی انسانی از منابع مهم سازمان محسوب می شود و اهمیت آن در تئوریهای پیشرفته تر مدیریت روز به روز بیشتر و حیاتی تر می شود. بطوریکه صاحبنظران نیروی انسانی را یکی از منابع بحرانی در سازمان می دانند.
شایسته محوری به دلیل اهمیت استراتژیک و منافع بلند مدت آن، باید منجر به ایجاد شرایط سه گانه زیر گردد: .....(ادامه دارد)

دو رویکرد برای عملی ساختن سازمان های مجازی وجود دارد
رویکرد اول در مورد شرکت های بزرگ است که می توانند واحدهای تجاریشان را سازماندهی مجدد نموده و بر شایستگی های خود متمرکز شوند و به شیوه سازمان های مجازی اداره شوند. چنین سازمانی نیازی به واگذاری تجربیاتش به خارج از سازمان و همکاری با سایر سازمانها ندارد. برای مثال در اواخر سالهای 1980 فقدان تمرکز بر شایستگی های اساسی در شرکت کرایسلر یک عامل کلیدی در واگذاری مسئولیت طراحی ماشین ها به بیرون از شرکت بود.
رویکرد دوم برای شرکت های کوچک می باشد که با یکدیگر همکاری کرده، و مسائلی چون کیفیت، قلمرو و میزان محصولات و خدماتی را که .....(ادامه دارد)

نتیجه گیری
معرفی سازمان های چابک، حرکت در امتداد تحولات زنجیره واریست که سازمان ها را برای بقاء در شرایط امروز تجارت جهانی مجهز می نماید. بدین منظور سازمان ها ملزم به بسترسازی مناسب برای تحقق چابکی می باشند، که در این مقاله به برخی از شرایط مورد نیاز برای این امر اشاره گردید.
شاید تحقق 100% چابکی بسیار ایده آل باشد، ولی می توان با سنجش میزان چابکی فعلی سازمان، در جهت افزایش آن تلاش نموده یعنی سبک و آماده برای خدمت به مشتری گام برداشته، نیازهای پنهان و پیدای او را .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله سازمان های چابک

2-2تحولات تئوری های تولید
 نکات اصلی در تعاریف تولید چابک
تعریف چابکی:
قواعد کلی تولید چابک:
مشکلات تولید انبوه سنتی
کامیابی مشتری
مفاهیم اصلی چابکی:
سازمان مجازی(virtual enterprise)
قابلیت تجدید ساختار(capability for re-configuration)
سازمان دانش گرا (knowledge-driven enterprise)
مدلی مفهومی چابکی
محرکهای چابکی(agility drivers)
قابلیت های چابکی (agility capabilities) :


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سازمان های چابک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.