زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

آزمایش کشش پذیری به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی و سخت شدن کرنشی پنیر موزارلا (مقاله + ترجمه - 2014)

اختصاصی از زد فایل آزمایش کشش پذیری به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی و سخت شدن کرنشی پنیر موزارلا (مقاله + ترجمه - 2014) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

آزمایش کشش‌پذیری به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی(1) و سخت شدن کرنشی پنیر موزارلا

چکیده:

ما آنیزوتروپی پنیر موزارلا را بررسی کرده‌ایم که حضور آن در مقالات مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. آزمایش کشش‌پذیری روش خوبی را اثبات کرد؛ چرا که محل و و روش شکستگی واضح بود. برش مستقیم پنیر موزارلا از قالب هیچ‌گونه آنیزوتروپی معناداری را نشان نداد و این در حالی است که میکروسکوپ کانفوکال نشان‌دهندة تراز ساختاری خوب در مقیاس میکرو بود. پنیر موزارلای کشیده‌شده آنیزوتروپی زیادی را با اعمال تنش کششی در جهت درازشدگی یا جهت رشته‌ها ~3.5x که عمود بر رشته‌ها هستند، نشان می‌دهد. درجة حرارت کشیدگی با حداکثر آنیزوتروپی پس از کشیدگی در دمای 70°C، تأثیر قابل توجهی بر آنیزوتروپی داشته است. ما نشان می‌دهیم که عدم توافق در آنیزوتروپی اشاره‌شده در مقالات، با روش بسته‌بندی پنیر موزارلا در قالب‌ها، پس از مرحلة کشش تولید، مرتبط می‌باشد. تنش کششی/ منحنی کرنشی در جهت رشته‌ها نشان‌دهندة سخت شدن کرنشی با مدول، پیش از شکستگی ~2.1x، از نمونة اولیه است؛ اما هیچ‌گونه سخت شدن کرنشی عمود بر جهت رشته‌ها مشاهده نشد.

 


دانلود با لینک مستقیم


آزمایش کشش پذیری به منظور مقدارسنجی آنیزوتروپی و سخت شدن کرنشی پنیر موزارلا (مقاله + ترجمه - 2014)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.