دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان فناوری های نوین در صنایع غذایی
فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون ׃
اسیدیته وPH ماده غذایی
بر اساس فعالیت آبی ماده غذایی
خصو صیت فیزیکی ماده غذایی
• - ضریب انتشار گرمایی
• - دانسیته محصول
• - ضریب انتقال حرارتی
• - گرمای ویژه در فشار ثابت
- فرمولاسیون محصولات
- میزان آلودگی و بار میکروبی ماده غذایی
امروزه به دلایل زیر گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی می رود ׃
سبک بودن و کم هزینه بودن ؛
قابلیت تثبیت فلز ؛
قابلیت چاپ پذیری خوب ؛
مقاومت به پارگی و سوراخ شدن ؛
انعطاف پذیری در درجه حرارت پایین زیرا اکثر این پوشش ها در یخچال نگهداری می شوند؛
سهولت درب بندی؛
مقاومت در برابر عبور طعم و بو و رطوبت.
و...
در 57 اسلاید
قابل ویرایش
در 57 اسلاید
قابل ویرایش
دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان فناوری های نوین در صنایع غذایی