زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

اختصاصی از زد فایل دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی


دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

کاهش رطوبت ماده غذائی
تیره تر شدن وسفت تر شدن
عطر وطعم سرخ شده
روغن
هیدرولیز
اتواکسیداسیون
پلیمریزه شدن اکسیداتیو
پلیمریزه شدن حرارتی
تیره تر شدن
انواع روغن سرخ کردنی
روغن RBD
روغن سالاد
چربی حیوانی
شورتنینگ های مایع
شورتنینگ های همه منظوره
روغن های گیاهی
انواع سرخ کن ها
سرخ کن های غیر پیوسته
سرخ کن های پیوسته
Par-frying
نقطه دود

نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است:

روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد

روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد

روغن سویا 241 درجه سانتیگراد

روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد

 روغن ذرت  236 درجه سانتیگراد

 روغن بادام زمینی  231 درجه سانتیگراد

 روغن زیتون  190درجه سانتیگراد

بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از:

 مخلوط کردن روغن های گیاهی باهم

 ورود ذرات خارجی در روغن

 وجود نمک در روغن

 میزان حرارتی که روغن می بیند

 تعداد دفعاتی که روغن حرارت داده شده است

 مدت زمان حرارت

 شرایط نگهداری روغن( بودن در معرض اکسیژن، نور و گرما)

شامل 25 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.