زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زد فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت جامع و کامل درباره آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی

اختصاصی از زد فایل پاورپوینت جامع و کامل درباره آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت جامع و کامل درباره آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی


پاورپوینت جامع و کامل درباره آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی

فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 89 اسلاید

 

 

 

 

 

 

شرایط مؤثر روی رشد میکروارگانیسمها

nشرایط و فاکتورهای موثر روی میکروارگانیسم ها برای میکروبیولوژیست های مواد غذایی دارای اهمیت است .
nشرایط مساعد رشد برای شمارش و تشخیص ، تخمیر و تولید پروتئین های تک سلولی (single cell protein) و شرایط نامساعد رشد برای حفظ و نگهداری مواد غذایی ضروریست .
n شرایط محیطی در محصولات غذایی در حال تغییر است .
n واکنشهای حاصله توسط سیستم آنزیمی به طور طبیعی در بعضی مواد غذایی موجب ایجاد حرارت ، مصرف 2 O

ایجاد گاز CO2 و سایر گازها می شود.

 

nاین تغییرات شرایط محیط را برای رشد میکروارگانیسم ها تغییر می دهد . در هر غذائی بعضی گونه های میکروبی به بقای خود ادامه داده و غالب می شود و ارگانیسمهایی که مراحل مختلف پروسس را تحمل نکنند از بین می روند .
nبا شرایط اپتیمم رشد بعضی باکتریها در هر 20-15 دقیقه تکثیر می یابند .
nاگر چه آنها ممکن است در شرایطی بالاتر یا پایین تر از شرایط اپتیمم رشد نمایند ولی تاخیر (lag phase) یا زمان تولید مثل ممکن است طولانی بشود
 
 
مواد مغذی :
nکلیه سیستم های حیاتی برای بقاء و تکثیر نیاز به مواد شیمیایی و واکنشهای شیمیایی دارند .
n ارگانیسم ها نیاز به منبع کربن و ازت و فاکتورهای رشد مانند ویتامین ها ، مواد معدنی و آب دارند .
nتوانایی میکروارگانیسم برای مصرف مواد و سنتز ترکیبات سلولی بستگی به سیستم آنزیمی که ارگانیسم ها می تواند بسازد و کد ژنتیکی آن دارد .
nچون کد ژنتیکی می تواند تغییر یابد ( موتاسیون ) ممکن است اختلافاتی جزئی یا مهمی بین سوشهای یک گونه میکروارگانیسم باشد .

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت جامع و کامل درباره آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.